Best of Britain – 10 dage med bus

I kommer på alletiders busrundrejse fra London op langs den østlige del af England og videre nordpå til Skotlands hovedstad. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Wales og Bath.

I oplever en del af Englands og Skotlands fantastisk smukke natur og spændende byer. Nogle af denne busrejses højdepunkter er Windsor Castle, York, Edinburgh med cabaret, Beatles Story i Liverpool, walisisk banquet og Stonehenge. Som ekstra bonus rejser I sammen med folk fra andre lande, så der er også mulighed for at knytte nye venskaber.


 • Pakken inkluderer:
 • Rundrejse med luksusbus og engelsktalende turleder.
 • 9 x overnatninger på gode 4* hoteller
 • 9 x morgenmad
 • 5 x middage (1 i Windsor, Edinburgh cabaret, walisisk banquet i Cardiff og 2 x middag på hoteller.)
 • Velkomstdrink
 • Vandretur i York
 • Sightseeingture i Edinburgh og Cardiff
 • London open top bustur
 • Entréer til:
  Windsor Castle, Shakespeare’s fødested, York Katedral, Edinburgh Castle, Old Blacksmith’s Shopping i Gretna Green, The Beatles Story, Tintern Abbey, Cardiff Castle, De romerske bade & pumperum i Bath, Stonehenge og Tower of London.
 • Flybilletter og ekstra nætter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
Afrejse fra London

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2020: 4 oktkr. 18.350kr. 24.700
2020: 11 okt (small group – max. 26 personer)kr. 21.350kr. 27.700
2020: 25 oktkr. 16.250kr. 22.600

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst London Heathrow og Windsor

Efter ankomst til London Heathrow er der om eftermiddagen kl. 14.30 besøg på Windsor Castle. Slottet er residens for den britiske dronning og også verdens største beboede slot. I ser bl.a. de smukt dekorerede State Apartments.
Inden aftenens middag på hotellet møder I jeres turleder og rejsefæller over en velkomstdrink for at høre mere om jeres rejseplan.
Bagefter kan I gå en tur rundt i den charmerende by.

Overnatning på Harte & Gartner Hotel 4*, Windsor (eller tilsv.).


Dag 2: Cotswolds og Shakespeare's fødested, Stratford-upon-Avon

Dagens rute går nordpå gennem det smukke område Cotswolds, der var en vigtig region i middelalderen, da uldproduktionen dengang var vigtig for økonomien. De fleste huse i de smukke landsbyer er gamle. De klippede hække og de gule huse er særligt iøjnefaldende i dette område. Der vil være stopundervejs, så I kan tage fotos.
Derfra kører I videre til Stratford-upon-Avon, der er Shakespeare’s fødeby. Her vil I se en udstilling om hans liv og arbejde og bagefter besøge huset, han blev født i.
Næste stop på turen er længere nordpå i Yorkshire hvor I bliver indkarteret. Her kan I slappe lidt af inden middagen.

Overnatning på York Marriott Hotel 4*, Harrogate (eller tilsv.).


Dag 3: York Minster & skotsk aften i Edinburgh

City Walls With York Minster

Efter morgenmaden kører I til York, ikke så langt derfra. Her skal I på en tur rundt gennem de smalle gader med hvide bindingsværkshuse fra middelalderen. Se the Shambles med de smalleste sidegader hvor husene hænger ud over gaden som en slags bue.
Besøg den statelige katedral York Minster med dens fantastiske tårne med farvede vinduesglas.
I kører derpå længere mod nord gennem Northumberland National Park og over grænsen til Skotland. I stopper ved ruinerne af det maleriske Jedburgh Abbey.
Nyd synet af de bakkede landskaber på vej mod Edinburgh. Her skal I bo på et historisk hotel få kilometer uden for byen.
Om aftenen kan I se frem til en spændende skotsk middag og underholdning.

Overnatning på Norton House Hotel 4* i Ingliston, nær Edinburgh (eller tilsv.).


Dag 4: Edinburgh Castle & byrundtur

Dagen starter med en byrundtur i Edinburgh, hvor I ser den 200 år gamle “nye bydel” med dens lige gader og smukke huse. Der har mange forfattere og opfindere har boet gennem tiden.
Royal Mile ligger i “Old Town” på den højeste del af byen med dens middelalderhuse presset tæt sammen. På Edinburgh Castle kan I bl.a. se de skotske kronjuveler og Stone of Destiny, samt nyde en fabelagtig flot udsigt over hele byen.
Eftermiddagen er fri til at kigge på denne fantastiske by på egen hånd. Se nogle af de spændende museer, shop i nogle af de mange butikker eller gå blot rundt og kig på de mange små gyder der strækker sig ud fra Royal Mile.
Middag denne aften er ikke inkluderet. Der er mange gode restauranter i Edinburgh.

Overnatning på Norton House Hotel 4* i Ingliston, nær Edinburgh (eller tilsv.).


Dag 5: Gretna Green, Lake District, Beatles og Liverpool

Dagens første bestemmelsessted er landsbyen Gretna Green, der ligger på den skotske side af grænsen mod England. Siden 1754 er unge engelske par taget over for at blive viet i Old Blacksmith’s Shop. Det er stadigvæk et populært sted at blive gift.
Så kører bussen videre sydpå gennem det smukke Lake District, et område som mange forbinder med Beatrix Potter. Nyd synet af de betagende bakkelandskaber, med søer og dale. Der gøres holdt i Grasmere hvor William Wordsworth skrev nogle af sine berømte værker. Se også hans grav på landsbyens kirkegård.
Næste spændende oplevelse er at besøge Beatles Story i Liverpool. Hør deres musik og få mere at vide om de berømte “Fab Four’s” musik og liv.
I spiser middag på jeres centralt beliggende hotel. Bagefter bør I tage til den verdensberømte Cavern Club, hvor Beatles spillede.

Overnatning på Hilton Hotel 4* i Liverpool (eller tilsv.)


Dag 6: Tintern Abbey & Cardiff Castle

Dagens rute går sydpå gennem de uberørte landdistrikter i Shropshire, tæt ved den walisiske grænse. I Ludlow, der har en 900 år lang historie, skal I se det enorme slot og de gamle sort-hvide huse.
Derfra går det gennem det dejlige walisiske landskab til River Wye Valley og ruinerne af Tintern Abbey, der er fra 1131. Det var et rigt cistercienser kloster, der voksede og trivedes, lige indtil det blev opløst i 1536 efter ordre fra Henrik VIII.
Bussen fortsætter til Cardiff, der er den yngste, men også hurtigst voksende hovedstad i Europa. I hjertet af byen, der kan dateres næsten 2.000 år tilbage, skal I besøge Cardiff Castle. Se de nyere eventyragtige lejligheder med flotte udsmykninger. I kan bagefter nyde en fantastisk walisisk banquet.

Overnatning på Clayton Hotel 4* Cardiff (eller tilsv.).


Dag 7: De Romerske Bade & Stonehenge

Efter morgenmaden er der en sightseeingtur i Cardiff, hvor I både ser de gamle bygninger og det ikoniske Wales Millennium Centre.
Efter en kort køretur kommer I til spabyen Bath, der er kendt for sine varme kilder. Det var romerne, der startede det hele for næsten 2.000 år siden, og badene blev igen vældigt populære i 1700-tallet. Nyd synet af de statelige bygninger på Queens Square, Poulteney Bridge og mange andre fine bygningsværker. Besøg de romerske bade og pumpehuset der er fantastisk velbevarede. De varme kilder springer stadig med deres helende vand.
Videre til Salisbury Plain hvor den forhistoriske og mystiske stencirkel Stonehenge ligger. Hør mere om hvordan dette enorme monument blev bygget af primitive arbejdere.
Derefter kører I til jeres hotel i London.
Middag denne aften er ikke inkluderet.

Overnatning på Mercure London Bridge Hotel 4* i London (eller tilsv.).


Dag 8: London sightseeing & Tower

Dagen er til fri disposition, så I kan opleve London på egen hånd. I får en voucher til sightseeingbusser, hvor I kan stå af og på, som det passer jer. Den inkluderer også til en tur til fods og en sejltur på Themsen.
I jeres pakke er der også en adgangsbillet til Tower of London, hvor I bl.a. kan se kronjuvelerne eller til Kensington Palace, hvor Prinsesse Diana boede.
Senere kan I besøge St Paul’s Cathedral og bagefter gå over Themsen på fodgængerbroen Millennium Bridge til det imponerende kunstmuseum Tate Modern. I kan evt. slutte af med en tur i London Eye.
Middag er ikke inkluderet. Spis på en af byens mange restauranter.

Overnatning på Mercure London Bridge Hotel 4* i London (eller tilsv.).


Dag 9: London. Dagen til fri disposition

Dagen kan f.eks. bruges på shopping i nogle af de mange spændende butikker og stormagasiner som f.eks. det legendariske Harrod’s, det eksklusive Fortnum & Mason eller Selfridges.
Om eftermiddagen kan I f.eks. gå en tur i en af byens dejlige parker og bagefter nyde en rigtig engelsk “afternoon tea” (fås mange steder også med champagne). Eller I kan besøge Madame Tussaud’s og se en af de fantastiske musicals.
Middag er ikke inkluderet. Spis på en af byens mange restauranter.

Vi booker gerne f.eks. musicalbilletter, billetter til London Eye, Madame Tussaud’s, Shakespeare’s Globe m.m.

Overnatning på Mercure London Bridge Hotel 4* i London (eller tilsv.).


Dag 10: Hjemrejse fra Heathrow

Alt afhængig af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af London. Måske er der tid til at shoppe lidt mere i nogle af de berømte stormagasiner, der ligger på Oxford Street eller nyde en god frokost på en af byens mange cafeer eller pubber. London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem.

Rejsen kan forlænges med en eller flere ekstra nætter i London.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin