Best of Britain – 10 dage med bus

I kommer på alletiders busrundrejse fra London op langs den østlige del af England og videre nordpå til Skotlands hovedstad. Edinburgh. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Wales og Bath.

I oplever en del af Englands og Skotlands fantastisk smukke natur og spændende byer. Nogle af denne busrejses højdepunkter er Windsor Castle, York, Edinburgh, Beatles Story i Liverpool og Stonehenge. Som ekstra bonus rejser I sammen med folk fra andre lande, så der er også mulighed for at knytte nye venskaber.


 • Pakken inkluderer:
 • Rundrejse med luksusbus og engelsktalende turleder.
 • 9 x overnatninger på gode 4* hoteller
 • 9 x morgenmad
 • 4 x middag (skotsk aften i Edinburgh og 3 x middag på hoteller.)
 • Velkomstdrink
 • Vandretur i Windsor & York
 • Sightseeingture i Edinburgh & Cardiff
 • London open top bustur
 • Entréer til:
  Windsor Castle, Blenheim Palace, York Katedral, Bamburgh Castle, Edinburgh Castle, The Beatles Story, Tintern Abbey, Cardiff Castle, De romerske bade & pumperum i Bath, Stonehenge og Tower of London.
 • Bemærk:
 • Flybilletter og ekstra nætter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
Turen starter i London

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 9 jun (small group - max. 26 personer)fra kr. 38.500fra kr. 43.200
2024: 23 junfra kr. 30.800fra kr. 38.200
2024: 4 aug (m. Tattoo)fra kr. 33.300fra kr. 40.700
2024: 8 sepfra kr. 30.800fra kr. 38.200

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst London Heathrow og Windsor

Efter ankomst til London Heathrow er der om eftermiddagen kl. 14.00 besøg på Windsor Castle. Slottet er residens for den britiske dronning og er desuden verdens største beboede slot. Bagefter går I, sammen med jeres turleder, en tur rundt i den charmerende by.
Om aftenen mødes I med turlederen og jeres rejsefæller over en velkomstdrink for at høre mere om jeres rejseplan. I spiser middag på egen hånd.

Overnatning på MGallery Castle Hotel 4*, Windsor (eller tilsv.).


Dag 2: Blenheim Palace og Cotswolds

Dagens rute går nordpå  til Blenheim Palace, et flot country house og tilhørende hertugerne af Marlborough. I fortsætter gennem det smukke, kuperede Cotswolds område, der var en vigtig region i middelalderen, da uldproduktionen dengang var vigtig for økonomien. De fleste huse i de smukke landsbyer er gamle. De klippede hække og de gule huse er særligt iøjnefaldende i dette område. Der vil være stopundervejs, så I kan tage fotos.
Næste stop på turen er i York, der blev grundlagt af romerne og var en vigtig handelsby i middelalderen, hvor uldhandlen blomstrede. Her kan I slappe lidt af inden middagen.

Overnatning på York Marriott Hotel 4*, York (eller tilsv.).


Dag 3: York & Bamburgh Castle

City Walls With York Minster

Efter morgenmaden skal I på en tur rundt gennem Yorks smalle gader med hvide bindingsværkshuse fra middelalderen. I The Shambles ligger de smalleste sidegader, hvor husene hænger ud over gaden som en slags bue.
Besøg den statelige katedral York Minster med dens fantastiske tårne med farvede middelalder vinduesglas.
I kører derpå længere mod nord til det imponerende Bamburgh Castle, der ligger højt på en klippe på kysten i Northumberland. Derpå over grænsen til Skotland hvor i kan nyde synet af de bakkede landskaber på vej mod Edinburgh. Her skal I bo på et historisk hotel få kilometer uden for byen.
Middag denne aften er ikke inkluderet. Der er mange gode restauranter i Edinburgh eller I kan købe middag på hotellet.

Overnatning på Norton House Hotel & Spa 4* i Ingliston, nær Edinburgh (eller tilsv.).


Dag 4: Sightseeingtur, Edinburgh Castle & skotsk aften

Dagen starter med en byrundtur i Edinburgh, hvor I ser den 200 år gamle “nye bydel” med dens lige gader og smukke huse. Der har mange forfattere og opfindere har boet gennem tiden.
Royal Mile ligger i “Old Town” på den højeste del af byen med dens middelalderhuse der står presset tæt sammen. På Edinburgh Castle kan I bl.a. se de skotske kronjuveler og Stone of Destiny, samt nyde en fabelagtig flot udsigt over hele byen.
Eftermiddagen er fri til at kigge på denne fantastiske by på egen hånd. Se nogle af de spændende museer, shop i nogle af de mange butikker på Princes Street eller gå blot rundt og kig på de mange små gyder der strækker sig ud fra Royal Mile.
Om aftenen kan I se frem til en spændende skotsk middag og underholdning.
Bemærk: På afgange 4 – 18 august er der i stedet inkluderet Edinburgh Tattoo (middag på egen hånd).

Overnatning på Norton House Hotel & Spa 4* i Ingliston, nær Edinburgh (eller tilsv.).


Dag 5: Lake District, Beatles og Liverpool

Turen går tilbage over grænsen til England og videre sydpå til det smukke Lake District, et område som i høj grad inspirerede børnebogsforfatteren Beatrix Potter. Nyd synet af de betagende bakkelandskaber, med søer og dale. Der gøres holdt i Grasmere, hvor William Wordsworth skrev nogle af sine berømte værker, og hvor han er begravet på landsbyens kirkegård. I besøger en butik, der sælger det berømte Gingerbread, der er blevet fremstillet de sidste 165 år.
I skal derpå til Liverpool, der førhen var en vigtig maritim by, domineret af verdensomspændende handel. Besøg Beatles Story i Liverpool. Hør deres musik og få mere at vide om de berømte “Fab Four’s” musik og liv. Derpå en kort tur gennem det gamle havneområde.
I spiser middag på egen hånd. Bagefter kan I mødes med gruppen og besøge den verdensberømte Cavern Club, hvor the Beatles startede deres karriere.

Overnatning på Hilton Liverpool City Centre Hotel 4* i Liverpool (eller tilsv.)


Dag 6: Tintern Abbey & Cardiff Castle

Dagens rute går sydpå gennem de uberørte landdistrikter i Shropshire, tæt ved den walisiske grænse. I Ludlow, der har en 900 år lang historie, skal I se det enorme slot og de gamle sort/hvide huse.
Derfra går det gennem det smukke walisiske landskab til River Wye Valley og ruinerne af Tintern Abbey, der er fra 1131. Det var oprindeligt et rigt cistercienser kloster, der voksede og trivedes, lige indtil det blev opløst i 1536 efter ordre fra Henrik VIII.
Bussen fortsætter til Cardiff, der er den yngste, men også den hurtigst voksende hovedstad i Europa. I hjertet af byen, der kan dateres næsten 2.000 år tilbage, skal I besøge det flot restaurerede Cardiff Castle. I spiser derefter middag på jeres hotel.

Overnatning på Clayton Hotel 4* Cardiff (eller tilsv.).


Dag 7: De Romerske Bade & Stonehenge

Efter morgenmaden er der en sightseeingtur i bus rundt i Cardiff, hvor I både ser de gamle bygninger og det ikoniske Wales Millennium Centre.
Efter en kort køretur kommer I til spabyen Bath, som er kendt for sine varme mineralholdige kilder. Det var romerne, der startede det hele for næsten 2.000 år siden, og badene blev igen vældigt populære i 1700-tallet. Nyd synet af de statelige bygninger på Queens Square, Poulteney Bridge og mange andre fine bygningsværker. Besøg de romerske bade og pumpehuset der er fantastisk velbevarede. De varme kilder springer stadig med deres helende vand.
Videre til Salisbury Plain hvor den forhistoriske og mystiske stencirkel Stonehenge ligger. Hør mere om hvordan dette enorme monument blev bygget med primitive metoder.
Derefter kører I til jeres hotel i London. Nyd middag med jeres gruppe i en lokal restaurant.

Overnatning på 100 Queen’s Gate Hotel London Hotel 4*, Kensington, London (eller tilsv.).


Dag 8: London sightseeing & Tower of London

Denne dag skal I opleve London på en busrundtur med en lokal guide. I kan se berømte de berømte seværdigheder, såsom Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Westminster Abbey, Big Ben og Houses of Parliament.
I besøger Tower of London, hvor I bl.a. kan se de berømte Beefeaters, de uvurderlige kronjuveler, ravnene og de mange bygninger.
Resten af dagen er fri til at opleve byen på egen hånd. I kan evt. tage en tur i London Eye (kan tilkøbes).
Middag er ikke inkluderet denne aften. Spis på en af byens mange restauranter.

Overnatning på 100 Queen’s Gate Hotel London 4*, Kensington, London (eller tilsv.).


Dag 9: London. Dagen til fri disposition

Dagen er til fri disposition, så I kan opleve London på egen hånd. I får en voucher til sightseeingbusser, hvor I kan stå af og på, som det passer jer. Den inkluderer også til en sightseeingtur til fods og en sejltur på Themsen.
Resten af dagen kan f.eks. bruges på shopping i nogle af de mange spændende butikker og stormagasiner som f.eks. det legendariske Harrod’s, det eksklusive Fortnum & Mason eller Selfridges. Eller nyd en rigtig engelsk “afternoon tea” (fås mange steder også med champagne). I kan besøge Madame Tussaud’s eller se en af Londons fantastiske musicals.
Middag er ikke inkluderet. Spis på en af byens mange restauranter.

Vi booker gerne f.eks. musicalbilletter, Madame Tussaud’s, Shakespeare’s Globe m.m.

Overnatning på 100 Queen’s Gate Hotel London 4*, Kensington, London (eller tilsv.).


Dag 10: Hjemrejse

Alt afhængig af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af London. Måske er der tid til at shoppe lidt mere i nogle af de berømte stormagasiner, der ligger på Oxford Street eller nyde en god frokost på en af byens mange cafeer eller pubber. London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem.

Rejsen kan forlænges med en eller flere nætter i London.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin