Barnaby’s England – 9 dage kør-selv

Kør-selv ferie i Barnaby's fodspor. I kører gennem de yndigste områder med rullende grønne bakker og idylliske små landsbyer. 

Der er mere end 100 forskellige steder at besøge, der har relation til tv-serien. Hovedparten af de kønne landsbyer, der gør det ud for virkelighedens "Barnaby Land", ligger spredt i Oxfordshire og Buckinghamshire.
Se universitetsbyen Oxford, Shakespeare's hjemby Stratford-upon-Avon og romerbyen Bath. I vil også se Stonehenge. Undervejs er der hyggelige pubber og små caféer, hvor man kan nyde englændernes traditionelle te og scones.
I bor godt på charmerende hoteller.


9 dage/8 nætter
2 nætter i Oxford-området
1 nat i Stratford upon Avon
2 nætter i Cotswolds
2 nætter i Bath
1 nat i Salisbury eller Winchester

Turen inkluderer:

  • 8 overnatninger på 4* hoteller
  • 8 x morgenmad
  • 1 x English Heritage Pass der bl.a. giver adgang til Stonehenge

Vi bestiller også gerne jeres flybilletter og billeje.

Priser er i DKK pr. person.
4* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 feb - 31 marfra kr. 9.800Få et tilbud
2024: 1 apr - 31 majfra kr. 10.500Få et tilbud
2024: 1 - 30 junfra kr. 10.900Få et tilbud
2024: 1 - 31 julfra kr. 11.500Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 12.500Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepfra kr. 11.500Få et tilbud
2024: 1 - 31 oktfra kr. 10.900Få et tilbud
2024: 1 nov - 31 decfra kr. 10.500Få et tilbud

Priser er i DKK pr. person.
4*/5* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024Få et tilbudFå et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst til England - Oxfordshire

Ankomst til England. Afhent jeres bil og kør i retning mod Oxford. Stop i en af de kønne landsbyer undervejs, der ofte ligner noget taget ud af Barnabyserien. I det sydlige Oxfordshire’s landsbyer, statslige bygninger, stenhuse og markedsbyer ligger halvdelen af seriens film locations.

Overnatning i Oxford-området.


Dag 2: Sightseeing i Oxford

Oxford er kendt som “The City of Dreaming Spires”. Den er berømt for dens gamle universitetet, og i 800 år har den været midlertidigt hjem for kongelige og studerende.
Den er en travl by med internationalt præg og med et voksende high-tech samfund i og omkring byen. Det er en blanding af gammelt og nyt, og derfor er der masser at tage sig til, både for de lokale og de mange turister. Besøg nogle af de talrige historiske bygninger, kollegier og museer.
Det er også hyggeligt at gå ud og få en drink og et godt måltid. Shopping kan også anbefales. Oxford har det hele!

Atter overnatning i Oxford-området.


Dag 3: Blenheim Palace & Destilleri besøg

Woodstock ligger lidt nord for Oxford. Her ligger Blenheim Palace, der er et kæmpestort og overdådigt udsmykket country house (landets største) og hjem for den ellevte Duke af Marlborough. Her blev Winston Churchill født.
Fortsæt til Chipping Norton og videre til et besøg på Cotswolds Distillery, hvor I kan se, hvordan de laver gin og den skønneste pendant til Bailey’s (bare bedre). Whisky fremstiller de også.

Overnatning i Cotswolds-området.


Dag 4: Stratford-upon-Avon, Shakespeares Fødested & Anne Hathaways Hus

Kør til Stratford-upon-Avon og besøg Shakespeares fødested: Han kom til verden 23. april 1564 og døde 52 år senere på selv samme dato. Se også Shakespeare Centret der er en hyldest til hans 400 års fødselsdag.
Han ligger begravet i smukke omgivelser, nær Avon Floden, ved Holy Trinity Kirken. Det er også spændende at se den gamle skole, hvor han gik. Hans hustru, Anne Hathaway’s hus, er meget idyllisk beliggende i Shottery, lidt udenfor Stratford. Huset tilhørte den fremgangsrige Hathaway-familie, og det var dér, Anne boede inden de blev gift. Det er et flot og ret stort 12-værelses hus med stråtag og bindingsværk.

Overnatning i Stratford-upon-Avon – området.


Dag 5: Cotswolds

Kør tilbage til Cotswolds hvor I kan se de yndige små landsbyer i området, f.eks. Bourton-on-the-Water (kaldet “Little Venice”), Stanton og Snowshill, der alle ligner noget fra “Barnaby” eller “Miss Marple”.
De typiske gule kalkstenshuse og omhyggeligt klippede hække i alle mulige faconer er karakteristiske for området. Mange af de historiske markedsbyer så typisk engelske, at man synes, at tiden må have stået stille i 300 år.
Besøg den højest beliggende by i området, Stow-on-the-Wold. Den er fuld af charmerende gamle huse.
Bampton er location for landsbyen i en del episoder af tv-serien Downton Abbey.

Overnatning i Cotswolds-området.


Dag 6: Cotswolds & Bath

Forlad Cotswolds området, og kør videre til spabyen Bath, der er kendt for sine varme kilder. Det var romerne, der startede det hele for næsten 2.000 år siden, og badene blev igen vældigt populære i 1700-tallet.
Byen er udpeget til World Heritage Site, fordi den byder på nogle af Europas fineste arkitektoniske bygningsværker som f.eks. The Royal Crescent, The Circus og Pulteney Bridge.
Derudover tilbyder Bath alt fra kunst til historie og mode. Jane Austen har også boet der i en periode. Besøg Jane Austen Centre.
Bath er en unik by der byder på en mangfoldighed af turistattraktioner.
Gå en tur på den smukke Pulteney Bridge og nyd den fine udsigt. Akkurart som Ponte Vecchio broen i Firenze, er den en af en håndfuld historiske broer i verden med butikker bygget ind i den.

Overnatning i Bath-området.


Dag 7: Bath

Tag på opdagelse i spabyen Bath. Denne verdensberømte by har sin oprindelse helt tilbage fra romernes tid for mere end 2000 år siden. Byens lange historie er i høj grad linket med de varme kilders medicinske kvaliteter, der først blev opdaget af romerne. De varme kilder og de extravagante romerske bade består stadigvæk, og er nogle af byens største attraktioner. De blev meget moderne i 1700-tallet. Prøv selv i the Thermae Bath Spa, der bruger det samme mineralholdige vand, som romerne og kelterne brugte for mange år siden.
Pumperummet besøgtes ofte af Jane Austen og nævnes i to af hendes romaner.
Oplev den imponerende Royal Crescent. I nr. 1 kan man se det renoverede townhouse museum med historien om georgiansk levevis, både upstairs og downstairs.
Gå de 212 trin op i toppen af tårnet på af Bath Abbey og stå på det hvælvede loft. Deroppe er der fin udsigt over Bath. Klostrets flotte glasvinduer og gyldne søjler giver en unik følelse af lys og rum.

Atter overnatning på hotel i Bath-området.


Dag 8: Lacock, Castle Combe & Stonehenge

Kør til Lacock National Trust Village, der er en idyllisk landsby, der står som i det 18 årh. Visse scener i film som “Harry Potter”, “The Wolf Man” og tv-versioner af Jane Austens ”Stolthed og Fordom” er indspillet på de pittoreske gader med bindingsværkshuse fra 1200-tallet.
Fra Lacock bør I tage til Castle Combe, der kaldes ”Den yndigste landsby i England”. Den ligger i et af Englands mest naturskønne områder.
Kør videre mod Salisbury, hvor I besøger Stonehenge.

Overnatning i Salisbury eller Winchester.


Dag 9: Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader I jeres hotel. Alt efter hvornår jer fly afgår vil der være mulighed for at kigge mere på området, eller det vil være oplagt at se nærmere på Windsor, hvis I flyver hjem fra Heathrow Airport.

Turen kan forlænges, f.eks. med ekstra nætter f.eks. på et godt hotel i Windsor eller i London.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin