Dublin/ Irland – Skræddersyede Rejser til Grupper

Er I en gruppe, stor eller lille, så kontakt os for et tilbud på jeres næste Irlandsrejserejse. Vi kan tilbyde en bred vifte af rejser, f.eks. med et bestemt tema, events, luksusturen eller familiefesten. Hos os er kvalitet altid i højsædet.

Vi designer hele turen, så den tilpasses til jeres ønsker og behov.


Uanset om I er en forening, en virksomhed eller en gruppe bestående af venner eller en større familie, så har vi altid et bud på den helt rigtige pakkerejse.
Det kunne være et ophold på et lækkert manor house eller slot med spændende aktiviteter lige fra whiskeysmagning, madlavningskurser og spa til golf, off road driving, sejlture og ridning.
Det kunne f.eks. være et ophold på et af Irlands mange dejlige slotte, en flot rundrejse med et bestemt tema eller en hyggelig storbyferie.
Rejsen kan krydres med spændende aktiviteter. Det kunne være whiskey smagning, madlavningskursus, mystery murder aften, 4×4 off road driving, sejlture, spille hurling, irsk dans og musik, ridning m.m.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin