Scottish Supreme – 8 dage med bus

En skøn luksusrejse for jer der vil bo mere eksklusivt. I overnatter på nogle af Skotlands bedste hoteller og spiser også rigtig godt. I rejser i en mindre gruppe, da der på denne tur deltager maksimum 28 personer.

I rejser i en mindre gruppe, da der på denne tur deltager maksimum 28 personer. I besøger bl.a. nogle af Skotlands smukke slotte, bl.a. Stirling Castle, Glamis Castle og Cowdor Castle. Se golfens hjemby St. Andrews. I sejler også på den berømte Loch Ness og får et indblik i, hvordan et whiskydestilleri arbejder. Turen slutter af med et par dejlige dage i Skotlands charmerende hovedstad Edinburgh.
I kører i komfortabel luksusbus med engelsktalende guide, og jeres medpassagerer kommer fra forskellige lande.


Pakken inkluderer:

 • 7 overnatninger på 4* & 5* luksushoteller
 • Transfer fra Edinburgh Airport ved ankomst. Transfer fra Edinburgh til lufthavn ved afrejse.
 • Rundrejsen foregår i luksusbus med professionel chauffør og turguide (begge engelsktalende).
 • Velkomstdrink
 • 7 x full Scottish breakfast
 • 6 middage, herunder 1 afskedsmiddag i Edinburgh
 • 1 x afternoon tea
 • Sightseeingtur i Edinburgh
 • Sejltur på Loch Ness
 • Besøg på whisky destilleri m. rundvisning og tasting.
 • Voucher til hop-on hop-off sightseeingbus i Edinburgh
 • Entréer til følgende: Stirling Castle, Cawdor Castle, Glamis Castle, Urquhart Castle, St. Andrews Castle & Cathedral, og Edinburgh Castle.

Flybilletter og ekstra overnatninger bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
Afrejse fra Glasgow

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2020: 18 sep (small group – max. 26 personer)kr. 17.300kr. 25.400

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: DoubleTree by Hilton Hotel Dunblane Hydro 4*. & Afternoon Tea

Dagens tur starter med en transfer fra lufthavnen i Edinburgh til jeres hotel i Dunblane, nord for Stirling. Dette skønne hotel ligger omgivet af en stor park og har indendørs pool, fitness, sauna m.m
I vil starte med en dejlig traditionel skotsk afternoon tea på hotellet.
Om aftenen mødes I med jeres turleder og rejsefæller til en velkomstdrink inden middagen.

Overnatning på DoubleTree by Hilton Hotel Dunblane Hydro 4*, Dunblane.

 


Dag 2: Stirling & Trossachs National Park

I dag kører I til den historiske by Stirling, hvor I besøger Stirling Castle. Det blev erobret fra englænderne i det 13 årh., først af William Wallace og senere af Robert the Bruce. Det har fyldt meget i Skotlands historie.
I fortsætter gennem Trossachs National Park, der er et meget naturskønt område med mange søer og bjerge. Området er også “Rob Roy Country”. Det var her den berømte fredløse gemte sig for sine forfølgere.
I vender tilbage til jeres hotel, hvor I kan nyde lidt tid på egen hånd. Der er mulighed for at nyde den indendørs pool.
Derefter middag på hotellet.

Overnatning på DoubleTree by Hilton Hotel Dunblane Hydro 4*, Dunblane


Dag 3: Rannoch Moor, Urquhart Castle & Loch Ness

Glæd jer til en tur gennem den hjemsøgte Rannoch Moor og derefter til Glencoe, der af mange betragtes som et af Skotlands smukkeste steder med dets høje bjerge. I kører videre nordpå langs med den berømte Loch Ness til Urquhart Castle, der er et af landets største slotte.
Derpå vil der være en kort sejltur på søen, hvorfra I kan nyde det smukke sceneri.
I fortsætter nordpå til det skønne Achnagairn Castle, der ligger lidt vest for Inverness.
Der spises middag på jeres hotel.

Overnatning på Achnagairn Estate Castle Hotel 5*, nær Achnagairn Estate (eller Kingsmills Hotel 4*, Inverness eller Ness Walk Hotel 5*, Inverness)


Dag 4: Cawdor Castle & Glenfiddich Whisky Destilleri

Dagens første oplevelse er Cawdor Castle, der er omgivet af en stor have/park. Dette er stedet, hvor mordet på “Duncan” i Shakespeare’s “Macbeth” udspiller sig. Slottet har været beboet i mere end 600 år. Derefter besøger I Johnstons of Elgin hvor I kan høre og se den 220 år gamle historie om skotsk innovation og luksus og om hvordan lokale folk har samarbejdet med lokale folk i mange forskellige dele af verden om at fremstille den fineste uld, cashmere stof m.m.
Derpå skal I besøge Glenfiddich whisky destilleri, hvor I kan blive klogere på, hvordan de gyldne dråber fremstilles og bagefter få en smagsprøve.
I kører tilbage til Achnagairn Castle og kan nyde lidt tid på egen hånd, inden der serveres en dejlig middag i hotellets fine restaurant.

Overnatning på Achnagairn Estate Castle Hotel 5*, nær Achnagairn Estate (eller Kingsmills Hotel 4*, Inverness eller Ness Walk Hotel 5*, Inverness)


Dag 5: Glamis Castle & St Andrews

I fortsætter gennem de frodige landskaber til det smukke Glamis Castle, der var barndomshjem for den nuværende britiske dronnings moder. Det er en majestætisk bygning med meget dyrebare kulturgenstande og møbler.
Derfra fortsætter I over Tay Bridge til golfens hjemby, St Andrews. Her checker I ind på det verdensberømte Old Course Hotel.
I spiser middag på hotellet.

Overnatning på Old Course Hotel St Andrews 5*


Dag 6: St Andrews & Edinburgh

I vil starte dagen med en guidet tur i St Andrews, hvor I vil se nogle af byens highlights, bl.a. det berømte Royal and Ancient Clubhouse og British Golf Museum, samt den gamle middelalderbys slot og St Andrews Cathedral. Eller i kan vælge af holde formiddagen fri og spille lidt golf eller nyde et besøg i hotellets spa.
I fortsætter videre over Forth Bridge til Skotlands smukke hovedstad Edinburgh. I skal bo på et hotel midt i centrum.
Senere kan I nyde Edinburgh på egen hånd. Middagen er ikke inkluderet denne aften, men der er mange gode restauranter og barer i byen.

Overnatning på The Principal Charlotte Square Hotel 4*, Edinburgh


Dag 7: Edinburgh Castle & Sightseeingtur

Dagen starter med en byrundtur med guide hvor I ser den 200 år gamle “New Town” med dens brede, lige gader og smukke huse hvor mange forfattere og opfindere har boet gennem tiden.
I den gamle del af Edinburgh finder man Royal Mile, der ligger på den højeste del af byen. Dens middelalderhuse står tæt sammen, nogle er helt op til 11 etager høje. På Edinburgh Castle kan I bl.a. se de skotske kronjuveler og Stone of Scone, samt nyde en fabelagtig flot udsigt med kig ud over hele Edinburgh.
Resten af dagen er fri til at se nærmere på denne fantastiske by på egen hånd. Besøg nogle af de spændende museer, shop i de mange butikker i området omkring Princess Street, eller gå blot rundt og kig på de mange små gyder der strækker sig ud fra Royal Mile.
Denne aften er der afskedsmiddag i Edinburgh.

Overnatning på The Principal Charlotte Square Hotel 4*, Edinburgh


Dag 8: Hjemrejse

I kan bruge formiddagen på lidt sightseeing i Edinburgh inden afrejse.
Der er transfer til Edinburgh Airport.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin