Taste of Ireland & Irish Music – 9 dage kør-selv

Tag på en skøn rundrejse med musikalske islæt. I besøger mange forskellige smukke naturområder og hyggelige byer ved den irske vestkyst, bl.a. Galway, Ennis, Tralee, Aran Øerne og Dinglehalvøen.

Undervejs er der mulighed for at se mange spændende seværdigheder. Oplev de mange hyggelige pubber, hvor de lokale musikere spiller. Irerne er som bekendt et meget musikalsk folkefærd. I Dublin er der desuden inkluderet et besøg på et whiskey museum og en musikalsk pub crawl, og I har også tid til sightseeing i Irlands livlige hovedstad.


Prisen inkluderer:

  • 8 overnatninger på gode 4* hoteller (5* mod tillæg)
  • 8 x morgenmad
  • Færge til Aran øen Inish More (fodpassagerer)
  • Musikalsk pub crawl i Dublin
  • Rundvisning og smagning på Irish Whiskey Museum i Dublin
  • Irsk aften i Dublin med 3-retters middag, sang og musik
  • 2 nætter i Co Galway
  • 2 nætter i Co Clare
  • 2 nætter i Tralee eller Dingle
  • 2 nætter i Dublin

Flybilletter og billeje bestiller vi også gerne.

Det er muligt at tilføje ekstra nætter.

Priser er i DKK pr. person.
4* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 - 31 julfra kr. 11.000Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 11.900Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepfra kr. 11.000Få et tilbud
2024: 1 - 31 oktfra kr. 10.500Få et tilbud
2024: 1 nov - 31 decfra kr. 9.700Få et tilbud
2025: 1 jan - 31 marfra kr. 9.700Få et tilbud
2025: 1 apr - 31 majfra kr. 10.500Få et tilbud
2025: 1 - 30 junfra kr. 11.000Få et tilbud

Priser er i DKK pr. person.
5* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024 & 2025Få et tilbudFå et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst Dublin & Galway

Velkommen til Irland. Ankomst til Dublin lufthavn.
Turen går mod vest, tværs over Irland til Galway by, der har en lang historie. Man handlede i mange år med Spanien, og spansk indflydelse skinner derfor igennem mange steder i Galway, bl.a. Spanish Arch og Spanish Parade hvor rige købmænd promenerede med deres familier.
Byens mange pubber er malet i klare farver, og der spilles ofte live musik. Foran caféer og restauranter kan man være heldig at se buskers og gadeteater.
Rester af de middelalderlige bymure ligger mellem butikker, der sælger ting som f.eks. bøger og musikinstrumenter.
Brug aftenen på nogle af de mange pubber og restauranter som universitetsbyen har at byde på. Der er specielt livligt i området ved Quay Street og Shop Street.

Overnatning i Galway.


Dag 2: Galway & Connemara

Tag på udflugt til Connemara Nationalpark, der er et helt fantastisk smukt, men også barskt område, med bjerge og utallige søer. Der er vilde ponyer og rådyr, der kan ses mange steder.
Nyd stilheden inden I kører videre til en af hyggelige små byer, hvor det er oplagt at spise frokost. Især fisk og skaldyr kan anbefales når man besøger Vestirland.
Der er også nogle meget flotte kyststrækninger med sandstrande.

Overnatning i Co Galway.


Dag 3: Burren, Ennis & Bunratty Folk Park

I dag får I mulighed for at opleve Co. Clare.
Kør igennem det smukke Burren område mod Ennis hvor I kan besøge Glór – The Irish Music Centre, det nationale center for den Irske musikscene. Det super moderne center giver musikerne et miljø, som støtter den traditionsrige musik.
I kan også besøge Bunratty Castle & Folk Park, og udforske slottets smukt restaurerede værelser og sale. Se de traditionelle stråtækte huse i folkeparken og rekonstruktionen af en typisk irsk landsby fra starten af det 20. årh. Det er en slags frilandsmuseum med arbejdende værksteder, skole, hotel & pub, pottemager, væveri, læge, postkontor m.m.
Hvis I har lyst til at vende tilbage om aftenen, kan I opleve en traditionel irsk aften på Corn Barn i Bunratty Folk Park. Her kan man høre god musik og sang, se dans, spise, drikke og opleve den Irske åbenhed og varme. I kan endda få lov til at lære et dansetrin eller to…..

Overnatning i Ennis-området.


Dag 4: Aran Øerne, Cliffs of Moher & Ennis

I kan besøge Inishmore, der er den største af de tre Aran øer. Øen er tilgængelig med færge fra Doolin i hjertet af Co. Clare.
På øerne er sproget stadig hovedsagelig gælisk, og de har bevaret mange af de irske ø-traditioner, der vidner lidt om, hvor hårdt livet kan være her.
I kan komme rundt på øen til fods, med hestevogn, på cykel eller med minibus.
Se også de lokale damer strikke de berømte Aran sweaters.
Man bør se den mystiske befæstning, Dun Aengus, der er et 2000 år gammelt fort, beliggende på kanten af en 100 m høj klippe med udsigt over Atlanterhavet.
I returnerer til Doolin, og hvis I har tid, kan vi anbefale at se de berømte Cliffs of Moher. Det er en imponerende 8 km lang kystlinje bestående af 200 meter høje klipper.
I kan om aftenen besøge nogle af de mange pubber som Ennis har at byde på hvoraf en hel del spiller live musik .

Atter overnatning i Ennis-området.


Dag 5: Limerick & Co Kerry

I kører sydpå til Co. Kerry.
På vejen kan I besøge middelalderbyen Limerick og King John’s Castle, der blev bygget mellem år 1200 og 1210, og har været centrum for det meste af Limericks turbulente historie.
Når I forlader Limerick, kører I ind i det nordlige Co. Kerry og her kan I besøge Foynes Flying Boats Museum. Det fortæller historien om havnen i Foynes og dens forbindelse med flyvebåde i perioden 1939 – 1945. Smag også en Irish Coffee, her hvor kokken Joe Sheridan i 1942 lavede de første af slagsen for at give varmen til nogle stakkels kolde og våde passagerer.
Fortsæt til Tralee, der er den største by i Co. Kerry.
Om aftenen kan I evt. se en opførelse på The National Folk Theatre of Ireland, Siamsa Tire, med irsk musik og folkedans. (Billetter kan tilkøbes).

Overnatning i Tralee-området.


Dag 6: Dingle Halvøen

I dag kan I udforske Dingle halvøen med dens skønne og dramatiske landskaber.
Besøg Dunquin på halvøens vestligste spids. Her kan I også kigge ind i Blasket Centre, som viser hvordan livet på de barske Blasket øer formede sig. Beboerne derude snakkede kun irsk, og det er deres efterkommere, der i dag bor på Dingle halvøen.
Byen Dingle har fine huse i forskellige farver og mange pubber.
Fra den lille havn er der bådture ud til delfinen “Fungi” der har levet i bugten i over 30 år. Om aftenen er det en god idé at tage til én eller flere af de mange pubber, der spiller live musik i Tralee eller Dingle.

Overnatning i Tralee eller i Dingle-området.


Dag 7: Rock of Cashel, Dublin & Whiskey Museum

Denne morgen kører I fra Tralee mod Dublin. På vejen kan I besøge the Rock of Cashel, som rejser sig dramatisk fra det flade landskab.
Det er det sted i Irland med flest monumenter samlet på ét sted. Man kan se både kirkelige og kongelige bygninger bl.a. det runde tårn, et smukt kapel fra 1300-tallet og den vidunderlige Hall of The Vicar Choral (kirkesangerens sal).
Ved foden Af Rock of Cashel finder man Bru Boru, en kulturel landsby og hjemsted for studier af Irsk folkemusik, dans, teater og keltisk historie.
Fortsæt til Dublin hvor I besøger Irish Whiskey Museum.
Brug evt. aftenen i Dublins mest berømte forlystelseskvartér, Temple Bar. Her er der live musik hver aften på mange af pubberne.

Overnatning i Dublin.


Dag 8: Dublin & Musikalsk Pub Crawl

I Dublin kan I se nogle af de mange spændende attraktioner f.eks. Guinness Bryggeriet hvor man kan smage en pint i baren øverst oppe. Derfra er der en flot udsigt over Dublin. I kan også besøge også et Whiskey destilleri (begge kan tilkøbes).
Et besøg på GAA Museum (Gaelic Athletic Association) og Croke Park er et must for de, der er interesseret i de irske nationalsportsgrene hurling og football.
Om aftenen kan I glæde jer til en traditionel irsk musik pub crawl med to musikere, der spiller og fortæller om irsk musik og dens indflydelse på moderne musik.

Overnatning i Dublin.


Dag 9: Hjemrejse

Alt efter jeres flyafgang vil der evt. være tid til lidt mere sightseeing i Dublin.
Brug f.eks. tiden på at besøge Dublinia Museet der viser Dublins historie helt tilbage fra vikingernes indtog.
Dublin har masser af spændende museer. Trinity College er et must for enhver besøgende i Dublin med den berømte Book of Kells.
Eller gå en tur til den østlige del langs med floden til det gamle havneområde. Det kan anbefales. Her er bygget helt nye bydele med masser af moderne spændende arkitektur.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin