Legends & Loughs – 7 dages luksus togrejse med Belmond Grand Hibernian

En fantastisk luksus togrejse på luksustoget Belmond Grand Hebernian vil I opleve noget af det allerbedste, når det gælder en togferie i Irland. I bor på det tog, der byder på udsøgt service, mad og vin.

En togrejse hvor vil I opleve noget af det allerbedste, når det gælder en togrejse i Irland. I ser den utroligt smukke irske vestkyst fra Cork til Killarney og Galway ombord på jeres luksustog.
Besøg spændende destinationer når toget kører gennem de postkortlignende, perfekte landskaber. Se de spektakulære Cliffs of Moher, besøg et whiskeydestilleri, en pub og meget, meget mere.
Nyd den dejlige gourmetmad, fremstillet af de bedste lokale råvarer, alle drikkevarer ombord og den traditionelle irske underholdning ombord på toget.


Turen inkluderer:

 • 2 overnatninger på godt 4* hotel i Dublin (det kan opgraderes til 5*)
 • 4 overnatninger på luksustoget Belmond Grand Hibernian i lækker togkupé med eget bad og toilet
 • Transfer fra Dublin Airport til hotel i Dublin og retur
 • Alle måltider på togturen (2-retters frokost og 4-retters middag)
 • Alle drikkevarer på togturen
 • 24-timers steward service
 • Privat rundvisning på Jameson Whiskey
 • Smagsprøver på det engelske marked i Cork
 • Besøg på Cobh Heritage Centre, Westport House & Killarney National Park
 • Besøg i Cork, Westport og Galway
 • Udflugter til Cliffs of Moher eller en irsk farm.
 • Underholdning ombord på toget

Prisen inkluderer ikke:

 • Flybilletter og evt. ekstra overnatninger men det bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person

Periodepr. person i delt Double/Twin Cabinpr. person i Double/Twin Cabin for 1 person
2020: 7 sep, 14 sep, 21 sep, 28 sepfra kr. 49.400fra kr. 76.300
2020: 5 okt, 12 oktfra kr. 48.900fra kr. 75.800

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Ankomst Dublin

Ankomst til Dublin Airport. Privat transfer til jeres hotel.
I bor på et godt 4* hotel midt i byen og kan nyde resten af dagen på egen hånd. Besøg f.eks. det flotte Trinity College eller måske en tur i Irish Whiskey Museum?


Dag 2: Dublin, Cork & Charleville

I modtages ved det flotte Belmond Grand Hibernian tog, går ombord og møder togets train manager i observationsvognen til et glas velkomst champagne. I vises til rette i jeres hyggelige kupéer, og der er afgang fra Dublin Heuston Station først på eftermiddagen. I får derpå serveret en lækker irsk afternoon tea, imens I kører sydpå mod Cork og kan nyde udsigten.
Ved ankomsten til Cork køres I til Cobh til en kort tur til fods med en lokal historiker. Havnebyen Cobh var udskibningsby for 2,5 million af de 6 millioner irere, der emigrerede til Nordamerika mellem 1848 og 1950. Jeres tur slutter i Cobh Heritage Centre, der har en imponerende udstilling om byens historie. Det var også i Cobh Titanic lagde til for sidste gang i april 1912, inden dets skæbnesvangre rejse.
I vender tilbage til Belmond Grand Hibernian i Cork, hvor I kan nyde den første middag i togets elegante spisevogne, Wexford og Sligo, imens I kører mod nord til Charleville, hvor det stopper natten over. Efter middagen kan I nyde kaffe og likør i observationsvognen sammen med jeres rejsefæller.


Dag 3: Cork, Whisky & Killarney

Efter en lækker morgenmad køres I til Cork City, hvor der er mulighed for at vælge aktivitet. Der er mulighed for at slutte jer til jeres vært og en lokal guide til vandretur gennem den historiske by. Se de små stræder, de vigtigste seværdigheder og besøg det livlige engelske marked. Det er et kulinarisk mekka for alle, der kan lide at købe de bedste lokale delikatesser.
Alternativt kan I få mere at vide om den komplekse proces det er at fremstille irsk whiskey på det verdensberømte Jameson Distillery i Midleton. I ser Master Distiller’s Cottage, og kan nyde en demonstration af hvordan de laver whiskeytønder. I slutter med en smagsprøve på en speciel Midleton whiskey.
Tilbage til frokost ombord på toget, alt imens I fortsætter til Killarney, der ligger ved bredden af Lough Leane i County Kerry. Derfra skal I køre en tur i hestevogn gennem Killarney National til det gamle Park Ross Castle. Bagefter er det tid til en flot bådtur på Loch Leane, hvor I kan høre om de mange legender om søen.
Derpå kan I enten returnere til toget eller tilbringe lidt tid i Killarney med dens små butikker og talrige pubber. I tager tilbage til jeres dejlige tog, hvorefter der er drinks og canapéer, inden middagen serveres. Aftenen rundes af med underholdning i observationsvognen.


Dag 4: Galway City, Sheepdogs & Cliffs of Moher

Stå op og nyd den dejlige morgenmad der serveres in the observationsvognen, imens toget kører mod nord i retning mod Galway, der ligger smukt hvor floden Corrib møder Atlanterhavet. Her får I 3 valgmuligheder:
1) I kan få et indblik i det irske landmandsliv hos en lokal farmer der demonstrerer med sine sheep dogs og fortæller historier der relaterer til livet på landet. Bagefter er der te og scones. Derefter et besøg på det maleriske Dunguaire Castle ved Galway Bay og så retur til Galway hvor I kan se jer om i byen.
2) Eller I kan vælge at tage med på en bustur til de dramatiske Cliffs of Moher, der rejser sig højt over det glitrende Atlanterhav. På en klar dag kan man se Aran Øerne og Twelve Bens Mountains i Connemara i det fjerne. Gå ikke glip af stedets Visitor Centre hvor I kan få noget at vide om geologien og dyrelivet i dette smukke klippefyldte område.
3) Sidste mulighed er at tilbringe hele eftermiddagen i Galway, hvor I sammen med en lokal guide går rundt i denne “City of Tribes”, som den kaldes fordi den i århundreder blev drevet af 14 købmandsfamilier. Senere kan I udforske byens latinerkvartér med det gamle Eyre Square, et hav af butikker, kunstgallerier og traditionelle pubber, mange med live musik og dans.
Bussen kører jer tilbage til Belmond Grand Hebernian i god tid til drinks og canapéer, før aftenens middag bliver serveret i toget, der kører til Athlone ved Shannon Floden i hjertet af Irland, hvor I stopper natten over. Efter middagen kan I se frem til aftenens underholdning i observationsvognen.


Dag 5: Athlone, Westport & Roscommon

Slap af og nyd morgenmaden imens toget snor sig gennem landskabet mod Westport ved vestkysten i County Mayo. Her venter en spændende dag fuld af aktiviteter. Første stop er på National Museum of Ireland – Country Life. Museet giver jer et indblik i den irske landbefolknings liv i perioden mellem 1850 og 1950, med flotte opstillinger der omhandler jorddyrkning, fiskeri, håndværk, skikke og beklædning.
En god frokost serveres i en lokal taverna, inden I besøger Westport House, der er et af landets fineste huse med flot interiør der er over 350 år gammelt. Huset er bygget på fundamentet af et af de mange slotte, der tilhørte Grace O’Malley, Piratdronningen af Connacht. Hun herskede over landet og havet omkring ejendommen. Grace’s fangehuller kan stadig ses i husets kælder. Clew Bay, Atlanterhavet og Irelands hellige bjerg, Croagh Patrick, der ses i det fjerne, danner en idyllisk baggrund. I kan også gå tur i den skønne park.
Der vil også være tid til at besøge Westports travle georgianske bycenter med dens flod, promenade og små butikker, inden I vender tilbage til toget. Der serveres cocktails and canapéer inden turens sidste middag imens I kører mod øst til Roscommon. I observationsvognen kan I bagefter nyde drinks og underholdning.


Dag 6: Dublin sightseeing

Nyd endnu en lækker morgenmad imens toget kører jer tilbage til Dublin hvor I kan nyde resten af dagen på egen hånd. Vi arrangere gerne besøg på Guinness, et whiskydestilleri, en sightseeingtur, besøg på vinkingemuseet Dublinia m.m.

I overnatter på et godt 4* hotel i den irske hovedstad.


Dag 7: Dublin & Hjemrejse

Sidste dag i Irland. I kan eventuelt nå at shoppe lidt eller besøge et af Dublins mange spændende museer.

Der er inkluderet en privat transfer fra jeres hotel til Dublin Airport.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin