Taste of Ireland – 5 dages luksus togrejse med Belmond Grand Hibernian

Tag med på en skøn rejse til Nordirland og det sydøstlige Irland med dette vidunderlige luksustog. Find jer til rette i jeres egen elegante kupé med bad og toilet og se frem til en uforglemmelig ombord på luksustoget Belmond Grand Hibernian.

Hver dag bringer nye eventyr, mad i verdensklasse og traditionel irsk underholdning. I besøger de storbyerne Dublin og Belfast og den gamle middelalderby Kilkenny. 


Turen inkluderer:

 • 2 overnatninger på et godt 4* hotel i Dublin (det kan opgraderes til 5*)
 • 2 overnatninger på luksustoget Belmond Grand Hibernian i lækker togkupé med eget bad og toilet
 • Transfer fra Dublin Airport til hotel i Dublin og retur.
 • Alle måltider på togturen (2-retters frokost og 4-retters middag)
 • Alle drikkevarer på togturen
 • 24-timers steward service
 • Besøg på Hillsborough Castle i Belfast
 • Besøg i Kilkenny
 • Afternoon tea i Butler House
 • Underholdning ombord på toget

 

 • Prisen inkluderer ikke:
 • Flybilletter og evt. ekstra overnatninger i Dublin, men det bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person

Periodepr. person i delt Double/Twin Cabinpr. person i Double/Twin Cabin for 1 person
2020: 4 sep, 11 sepfra kr. 30.650fra kr. 46.300

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Ankomst Dublin

Ankomst til Dublin Airport. Privat transfer til jeres hotel.
I bor på et godt 4* hotel midt i byen og kan nyde resten af dagen på egen hånd. Besøg f.eks. det flotte Trinity College eller måske en tur i Irish Whiskey Museum?


Dag 2: Belfast, Hillsborough Castle & Underholdning

Togturen starter fra Dublin Heuston Station i Dublin. Stig ombord på luksus toget Belmond Grand Hibernian og I går ombord og møder togets train manager i observationsvognen til et glas velkomst champagne. I vises til rette i jeres hyggelige kupéer, og der er afgang mod Belfast i Nordirland. Toget kører langs østkysten. Frokosten serveres i de elegante spisevogne, Wexford og Sligo, der er opkaldt efter to irske counties.
Vel ankommet til Belfast skal I besøge Hillsborough Castle, der er Dronning Elisabeth II’s officielle residens i Nordirand. Det er siden 1922 blevet brugt af den kongelige familie under deres besøg. Det majestætiske og flotte country house har også en vidunderlig park. I får serveret forfriskninger og canapéer i the Drawing room.
I vender tilbage til jeres tog og spiser en lækker middag ombord, imens I kører mod Dundalk i County Louth. Derefter er der livlig underholdning i observationsvognen, hvor I kan nyde kaffen og en drink eller to.


Dag 3: Dundalk – Kilkenny - Bagenalstown

Vågn op til en dejlig ny dag og få serveret lækker wienerbrød i observationsvognen, imens landskaberne glider forbi på vej sydover. Læn jer tilbage og nyd udsigten. Der serveres brunch inden ankomsten til Waterford på Irlands sydøstlige kyst. Byen blev grundlagt af vikinger år 914 efter kristus.
Denne eftermiddag kan I opleve Kilkennys mange historiske attraktioner. Besøg Butler House ved Kilkenny Castle der ligger i byen hjerte. Jeres guide viser jer rundt i centrum med dens middelalder Mile museum der ligger i en gammel kirke med 800 års historie. I drikker afternoon tea på Butler House. Hvis tiden tillader kan I kigge indenfor i Kilkenny Castle, St Canice’s Cathedral, National Design & Craft Gallery eller Black Abbey – eller blot vandre en tur langs kanalen og gennem de små brostensbelagte stræder med butikker og pubber.

Tilbage på Belmond Grand Hibernian er der drinks og canapéer inden der serveres en afskedsmiddag, efterfulgt af traditionel irsk optræden i Observationsvognen.


Dag 4: Dublin & Sightseeing

Efter en god nats søvn kan I nyde den sidste morgenmad ombord, imens toget kører mod Dublin. I kan nyde resten af dagen på egen hånd. Vi arrangerer gerne besøg på Guinness, et whiskydestilleri, en sightseeingtur, besøg på vinkingemuseet Dublinia m.m.

I overnatter på et godt 4* hotel i den irske hovedstad.

 


Dag 5: Dublin & Hjemrejse

Sidste dag i Irland. I kan eventuelt nå at shoppe lidt eller besøge et af Dublins mange spændende museer.
Der er inkluderet en privat transfer fra jeres hotel til Dublin Airport.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin