Irland Slotsferie – 9 dage med bus

Denne luksus busrejse i Irland er for jer, der ønsker en eksklusiv oplevelse. Tag på en uforglemmelig og forrygende rundrejse hvor I overnatter på nogle af Irlands bedste 5* hoteller/ slotshoteller. T

Turen starter i Dublin og Wicklow og går mod vest til Cork, Kerry og Clare. Undervejs vil I se nogle af Irlands mest spektakulære landskaber og seværdigheder og få masser af vidunderlige oplevelser.
I rejser sammen i en mindre gruppe, og jeres rejsefæller kommer fra forskellige lande. Der vil være ekstra god plads i bussen, da der på denne tur højst deltager 26 personer i alt.


Prisen inkluderer:

 • Moderne komfortabel bus med engelsktalende chauffør og turleder
 • Wi-Fi i bussen
 • 8 overnatninger på 5* hoteller
 • 8 x Irish Breakfast
 • 4 x middage på jeres hoteller
 • 4 x frokost inkl. Slane Castle
 • Cookery school på Ballyknocken House
 • Te & scones på en pub
 • Velkomstdrink
 • Privat transfer fra og til Dublin Airport
 • Guidet tur i Dublin
 • Sightseeingtur i til fods i Trinity College
 • Besøg i Glendalough
 • Tang-tur i Kerry
 • Sheep dog demonstration
 • Tur med hestevogn
 • Rundvisning og smagning på Slane Castle & whiskey destilleri
 • Besøg og entréer til Little Museum of Dublin, Book of Kells i Trinity College, Blarney Castle, Ballinvillin House, Johnston Castle, Derrynane House & Cliffs of Moher.

Vi bestiller naturligvis også gerne jeres flybilletter.

Priser er i DKK pr. person.
Afrejse fra Dublin

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2020: 2 sepkr. 24.000kr.

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Book of Kells & Little Museum of Dublin

Ankomst Dublin Lufthavn.
Kl. 14.00 mødes I med jeres turleder og rejsefæller på jeres dejlige hotel, der ligger i hjertet af Dublin. Derefter der er en sightseeingtur i Dublin.
I besøger Trinity College hvor I kan se den uvurderlige Book of Kells i the Old Library, hvor den uerstattelige bog fra 700-tallet ligger. Den er en af verdens ældste og en af Dublins hovedattraktioner. Trinity College blev grundlagt tilbage i 1592 af Elisabeth I og er lrlands ældste universitet.
Derpå går I til Little Museum of Dublin, der ligger tæt ved jeres hotel, hvor I får en rundvisning af mussets direktør og en VIP reception med canapéer og øl eller vin.
Derefter middag på egen hånd i Dublin.

Overnatning på det lækre Shelbourne Hotel 5* i Dublin.


Dag 2: Slane Castle & Whiskeydestilleri

I sarter dagen med at køre nodpå til Slane Castle, der ligger i County Meath. Det har været i Conyngham familien eje siden det blev bygget i slutningen af 1700-tallet. Efter at have kigget på slottetserveres der frokost hvor et af familemedlemmerne deltager. Lord Henry Mountcharles eller hans søn Alex, jarl af Mountcharles , vil fortælle den fachinerende historie om om slottet og dets ikoniske rolle i popkulturen. Siden 1981 har der været været holdt rockkoncerter med superstjerner såsom The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Madonna, Bob Dylan, Queen og mange flere. U2 boede der i en periode i 1984 mens de skrev og optog albummet “The Unforgettable Fire”.
Derpå skal I besøge Slane Distillery, hvor I efter en rundvisning kan smage deres signature triple casked blend, Slane Irish Whiskey. I hører om den direkte forbindelse mellem Slane Whiskey og den ikoniske amerikanske whiskeyproducent Jack Daniels.
I kører bagefter retur til Dublin, hvor I tilbringer aftenen på egen hånd.
Middag er ikke inkluderet denne aften.

Overnatning på Shelbourne Hotel 5* i Dublin.


Dag 3: Ballyknocken Cookery School & Johnstown Casle

Efter morgenmaden kører I sydpå for at deltage i et madlavningskursus på Ballyknocken House & Cookery School, der er base for den Emmy nominerede TV kok Catherine Fulvio. Under denne farm-til-bord oplevelse vil jeres lærer vise jer rundt i urte- og grøntsagshaven, finde urter og spiseklige blomster. I vil så sammen lave en traditionel stew med irsk flowerpot brød.
I fortsætter til Johnstown Castle, nær Wexford, hvor I får en rundvisning i slottet og dets smukke haver. I kan derpå nyde te og scones i de fine omgivelser.
Videre til County Cork til jeres elegante hotel hvor I spiser middag.

Overnatning på
Fota Island Hotel & Golf Resort, Co Cork.


Dag 4: Ballinwillin House & Cork

Nyd morgenen i de smukke omgivelser på Fota Island. Ved frokosttid kører I til Ballinwillin House, et charmerende country house fra 1727. Der kan I nyde en privat, økologisk frokost bestående af råvildt og saftigt vildsvin, med vin der passer til. Efter frokost vender I tilbage til jeres resort, hvor I kan slappe af – eller tage en transfer til Cork, der er Irlands tredjestørste by.
Middag på egen hånd.

Overnatning på
Fota Island Hotel & Golf Resort, Co Cork.


Dag 5: Blarney Castle & Hestevogn i Killarney National Park

I tager til Blarney Castle, hvor I får mulighed for at kysse “Stone of Eloquence”. Den siges at give én gode talegaver, hvis man gør det – eller I kan se slottets store flotte have.
I fortsætter derpå ind i County Kerry til Killarney, hvor I har tid på egen hånd til at spise frokost på en af byens mange spisestder, der spænder fra pubber til high-end bistroer og restauranter. Bagefter kan I kigge på den livlige by, inden I skal køre i hestevogn gennem det smukke National Park til Ross Castle fra 1410, der ligger ved bredden af Lough Leane og til Kenmare Estate.
Om aftenen spiser I middag på jeres hotel.

Overnatning på Aghadoe Hights Hotel & Spa 5*, Killarney, County Kerry.


Dag 6: Derrynane House, Ring of Kerry & vandreturtur med tang-tema

I starter dagen med et besøg på det statelige Derrynane House, der var hjem for en af Irlands vigtige personer, politikeren Daniel O’Connell. Huset er nu et nationalt monument, og en del af en stor nationalpark langs Kerrys smukke kyst. I kan deltage i en gåtur langs Atlanterhavskysten, hvor I kan få noget at vide om tang og dets mange anvendelsesmuligheder og de mange delikate smagsnuancer i de sunde og nærende spiselige varianter.
I fortsætter på Ring of Kerry til det dejlige Parknasilla Resort & Spa Hotel, hvor I spiser frokost. Gå en tur på ejendommen og nyd panoramaudsigten over Kenmare Bay. Tilbage til jeres hotel.
Middag spises på egen hånd.

Overnatning på Aghadoe Hights Hotel & Spa 5*, Killarney, County Kerry.


Dag 7: John B Keane's Pub & Dromoland Castle

Besøg en famileejet pub hvor en af Irlands højt elskede skuespilforfattere, John B. Keane’s, skrev mange af sine stykker i et lille værelse bag baren. I får serveret traditionel te og scones i pubben. Derpå kører I til Adare, som har ry for at være en af Irlands smukkeste landsbyer. I skal spise frokost på det flot restaurerede domhus fra 1836.
I kører derpå til Dromoland Castle, der er et storslået , luksuriøst slotshotel, hvor I denne aften skal spise en afslappet midag i deres Fig Tree Restaurant i golfklubben, der ligger med udsigt over slottets muromkransede have. Dromoland Castle ligger på et 182 ha stort område.

Overnatning på Dromoland Castle 5*, Newmarket-on-Fergus, County Clare.


Dag 8: Cliffs of Moher, Chokoladefabrik & Fårehunde

Dagens første stop er de imponerende Cliffs of Moher med høje klipper, der rejser sig majestætisk op og stækker sig 7 km langs Atlanterhavskysten. På en klar dag kan man se Aran Øerne og bjergene i Connemara fra O’Brian’s Tower.
Derefter kører I tgennem Burren National Park til en af de mindste og mest afsides beliggende chokoladefabrikker i verden: Hazel Mountain Chokolate Factory. Nyd et glas chokolade champagne, inden I kan opleve hvordan bønnerne bliver forvandlet til chokolade. Bagefter kan I nyde en smagsprøve.
Dagens sidste besøg er hos en fåreavler hvor I kan se deres hyrdehunde vogte får.
Denne sidste aften skal i spise en lækker middag i slottets elegante restaurant hvor servicen er helt i top.

Overnatning på Dromoland Castle 5*, Newmarket-on-Fergus, County Clare.


Dag 9: Hjemrejse

Privat transfer fra jeres hotel til Dublin Airport.

Turen kan forlænges med ekstra nætter i Limerick, Galway eller på det eksklusive K Club 5* i Kildare, vest for Dublin.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin