Minibusrejser

Rejs rundt i Frankrig med minibus, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs. Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med minibus en oplagt løsning. Landet er mere end blot til Eiffel Tårnet og baguettes – I kommer ud til de charmerende landområder. Se slotte der ligner postkort, klostre der næsten er smeltet sammen med bjerge og I kan smage snegle, frølår og andre delikatesser.

Alle rundrejserne er med passagerer fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af nationaliteter.
Det er kvalitetsrejser, og på turene er chaufføren også guide.

På alle vores minibusrejser kører I i en Mercedes minibus med maksimum 16 personer i hver. Dette betyder, at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for.

På disse ture er kun morgenmad inkluderet.
Diverse entréer og andre måltider er ikke inkluderet i prisen.


Provence, Bourgogne & Ardèche – 6 dage med minibus

En vidunderlig rejse fra Paris til Nice gennem Provence, Bourgogne og Ardèche. Undervejs besøger I bl.a. byen Beaune i Bourgogne, Cluny Klostret, Avignon, Verdon Kløften, Valensole plateauet og Alpes-Maritimes.
Indtrykkene i Frankrig er uforglemmelige! Provences lilla lavendelmarker dufter sødt og blomsteragtigt, de gamle middelalderklostre er kølige og stille og de traditionelle måltider er aromatiske og lækre. På denne busrejse kører I fra Paris til det landlige og rustikke Frankrig. Turen fører jer gennem små landsbyer og dale pakket med vinmarker. Oplev Ardèches drømmelignende landskaber, Alps of Haute Provences robuste tinder og de gamle slotte og klostre.
Denne sanselige rejse slutter i Nice med duften af Middelhavet ved Den Franske Riviera.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin