Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Dette er en uforglemmelig rundrejse med et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser, lige fra en sejltur på den berømte Loch Ness, og høje bjerge i Wales til de romerske bade i Bath.

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
I vil besøge de spændende storbyer London, Edinburgh, Belfast og Dublin, men også små landsbyer og museer. Besøg et whiskydestilleri i Skotland, York Minster, oplev lokale pubber og det smukke Cornwall.


Pakken inkluderer:

 • Rundrejse med luksusbus og engelsktalende turleder.
 • 22 overnatninger på gode 3*, 4* & 5* hoteller
 • 22 x morgenmad
 • 15 x middage (inkl. 1 skotsk aften i Edinburgh, 1 middag og underholdning på irsk pub, 1 walisisk banquet i Cardiff og 12 x middag på hoteller.)
 • Velkomstdrink
 • Sightseeingture m. lokal guide i York, Derry, Galway, Waterford, Conwy, St. Ives & Windsor.
 • London open top bustur
 • Sejltur på Loch Ness
 • Færgebilletter
 • En drink på en irsk pub
 • Fårehunde i aktion
 • Transfer fra Heathrow Airport til London og fra Windsor til Heathrow Airport

Entréer til:

 • Paul’s Cathedral, Tower el. Kensington Palace, Shakespeare’s fødested, York Minster, Edinburgh Castle, British Golf Museum el. St. Andrews Cathedral, Oban Distillery, Robert Burns Birthplace Museum, Giants Causeway, Knock Shrine, Cliffs of Moher, Muckross House, Blarney Castle, Waterford Crystal, Dunbrody Famine Ship, Book of Kells på Trinity College, Conwy Castle, Cardiff Castle, de romerske bade & pumperum i Bath, St Michael’s Mount, Stonehenge og Windsor Castle.

Jeres flybilletter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
Afrejse fra London

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2020: 4 okt (small group – max. 26 personer)kr. 44.850kr. 58.200

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Ankomst London & Sightseeingtur

Ankomst til London. I mødes med jeres turleder på hotellet kl. 14.00. Derfra tager I på en sightseeingtur i det centrale London og besøger St Paul’s Cathedral. Tilbage på hotellet samles I med hele gruppen til en velkomstdrink inden middagen.

Overnatning på Hilton London Paddington Hotel 4*, London (eller tilsv.).


Dag 2: Tower of London & Sightseeing

Dagen er til fri disposition, så I kan opleve London på egen hånd. I får en voucher til sightseeingbusser, hvor I kan stå af og på, som det passer jer. Den inkluderer også til en tur til fods og en sejltur på Themsen. I jeres pakke er der også en adgangsbillet, enten til Tower of London, hvor I bl.a. kan se kronjuvelerne, eller til Kensington Palace hvor Prinsesse Diana boede.
Senere kan I  f.eks. besøge det imponerende kunstmuseum Tate Modern med fodgængerbroen Millennium Bridge over Themsen. I kan evt. slutte af med en tur i London Eye. Middag er ikke inkluderet denne aften.

Vi booker gerne f.eks. musicalbilletter, billetter til London Eye, Madame Tussaud’s, Shakespeare’s Globe m.m.

Overnatning på Hilton London Paddington Hotel 4* i London (eller tilsv.).


Dag 3: Shakespeare's Fødested & York

I kører til Stratford-upon-Avon, der er Shakespeare’s fødeby. Her skal I på en tur rundt i den smukke gamle by med dens mange bindingsværkshuse og butikker. I ser også en udstilling om hans liv og arbejde, og huset han blev født i. Det er møbleret som det ville have set ud på hans tid.
Derpå fortsætter I til middelalderbyen York.
Check in på jeres hotel. Nyd lidt tid på egen hånd inden middagen på hotellet.

Overnatning på DoubleTree by Hilton York Hotel 4*, York (eller tilsv.).


Dag 4: York Minster & skotsk aften i Edinburgh

Her skal I på en guidet vandretur i York, gennem de små gader med hvide bindingsværkshuse fra middelalderen. “The Shambles” har de smalleste sidegader, hvor husene hænger ud over gaden som en slags bue. Besøg den statelige katedral York Minster med dens fantastiske tårne med farvede vinduesglas.
I kører derpå længere mod nord gennem Northumberland National Park og kan nyde synet af de bakkede landskaber i Skotlands Borders til Edinburgh. Undervejs besøger I ruinerne af Melrose Abbey.
Om aftenen kan I nyde en spændende skotsk middag og underholdning.

Overnatning på Mercure Haymarket Hotel 4*, Edinburgh (eller tilsv.).


Dag 5: Edinburgh Castle & Sightseeingtur

Dagen starter med en byrundtur med lokal guide, hvor I ser Edinburghs 200 år gamle “nye bydel” med dens lige gader og smukke huse, hvor mange forfattere og opfindere har boet gennem tiden. I den gamle del af Edinburgh finder man Royal Mile, der ligger på den højeste del af byen. Dens middelalderhuse står tæt sammen. Over det hele troner Edinburgh Castle. Der kan I bl.a. beundre de skotske kronjuveler og Stone of Scone, samt nyde en fabelagtig flot udsigt med kig ud over hele Edinburgh.
Resten af dagen er fri til at opleve denne fantastiske by på egen hånd. Se nogle af de spændende museer, shop i nogle af de mange butikker på Princess Street, eller gå blot rundt og kig på de mange små gyder der strækker sig ud fra Royal Mile.
Middag denne aften er ikke inkluderet. Der er mange gode restauranter i Edinburgh.

Overnatning på Mercure Haymarket Hotel 4*, Edinburgh. (eller tilsv.).


Dag 6: St Andrews & Det Skotske Højland

Dagens rute går mod nord til St Andrews, der er mest kendt for at være golfens hjemsted og for sit universitet, der er Skotlands ældste. I vil have tid på egen hånd til at besøge British Golf Museum eller vandre rundt i den gamle middelalderby med dens katedral og slot.
Turen fortsætter til højlandsbyen Pitlochry og derfra videre gennem højlandet til byen Inverness, der ligger ved Ness Floden.
I spiser middag på jeres hotel. Byen har mange pubber, så det er oplagt at besøge en bagefter.

Overnatning på Columba Hotel 4*, Inverness (eller tilsv.).


Dag 7: Sejltur på Loch Ness & Whiskydestilleri

I forlader Inverness og kan nyde den smukke udsigt og holde udkig efter “Nessie”. Derfra videre mod syd til Fort Augustus hvor I stiger ombord på en båd og sejler en tur på Loch Ness.
Turen fører jer sydpå mod Fort William der ligger smukt nær Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis. I stopper ved en “Woollen Mill”, hvor man kan købe gode skotske kvalitetsvarer.
Derpå kører I til havnebyen Oban, hvor I besøger det lokale whisky destilleri og får en rundvisning og en smagsprøve.
Om aftenen er der middag på jeres hotel, der ligger midt i byen.

Overnatning på Perle Oban Hotel 4*, Oban (eller tilsv.)


Dag 8: Loch Lomond, Robert Burns & Belfast

I kører langs med Skotlands nok smukkeste sø, Loch Lomond, til et museum om digteren Robert Burns’ liv. Dette var også hans fødested.
Fra Cairnryan tager I en kort tur med færgen til Belfast i Nordirland, hvor I ankommer i tide til aftenens middag på jeres hotel.

Overnatning på Europa Hotel 4*, Belfast.


Dag 9: Belfast & Giant's Causeway

I dag går turen videre langs Nine Glens of Antrim, der er en af Nordirlands “Scenic Routes”. Her er udsigt til bjerge, dale og nordkysten. I dette område er mange af scenerne i den populære tv-serie “Game of Thrones” filmet.
I skal se Giant’s Causeway, der er et enestående område bestående af 40.000 basaltsøjler, der blev dannet for over 60 millioner år siden, da glødende lava væltede ud på jordoverfladen. Stedet er på UNESCO’s verdensarvs liste. Det er værd at se besøgscentret, der er tilknyttet området. Hør om legenden om kæmpen Finn McCool.
I fortsætter og holder et fotostop ved Dunluce Castle, der ligger flot med udsigt over klippekysten. Næste stop er Derry/ Londonderry, der har en turbulent og interessant historie.
Middag spises på jeres hotel, der ligger ved Foyle Floden i udkanten af byen.

Overnatning på Everglades Hotel 4*, Derry.


Dag 10: Inishowen Halvøen & Derry

Derry var den sidste by i Irland, der blev bygget med mure omkring. Der var 400 arbejdere beskæftiget med at opføre dem fra 1613 til 1618. Denne morgen vil en lokal guide tage jer på en kort tur oppe på bymuren, der omkranser Derrys gamle bydel fuldstændigt. I vil også få mere at vide om byens udvikling gennem tiden helt frem til i dag.
Så forlader i Nordirland for en stund og tager på en rundtur på 160 km på Inishowen Halvøen i County Donegal i det nordvestlige hjørne af Irland.
Donegal er et øde, uspoleret og vildt område, som irerne, nok med rette, mener har de smukkeste og mest varierede landskaber i Irland. Der er høje bjerge, søer, lyng, en fantastisk kystlinie med små øer og snoede veje. Her tager det den tid det tager at køre fra ét sted til et andet.
I kører langs med Loch Foyle og stopper ved Shrove Fyrtårn, hvorefter I kører til Banba’s Crown på Malin Head, der er det nordligste punkt på det irske fastland. Her kan I nyde en betagende udsigt over kysten og havet.
I returnerer til Derry og spiser middag på jeres hotel.

Overnatning på Everglades Hotel 4*, Derry.


Dag 11: Donegal, Knock Shrine & Galway

I kører gennem Blue Stack Mountains til Donegal by, hvor I vil have tid på egen hånd. Turen fortsætter sydpå gennem Co. Sligo til Co Mayo, hvor I standser ved Knock Shrine. Der skete en åbenbaring på gavlen af den lokale sognekirke. Fklere personer bekræftede at have set Jomfru Maria, Joseph og apostlen Johannes vise sig sammen med et alter, et kors og et lam omgivet af engle. Der er sidenhen sket mirakler på stedet, og det har resulteret i, at ca. to millioner hvert år besøger stedet.
I fortsætter sydpå, hvor dagen slutter med et besøg i Galway og en sightseeingtur i byen med en lokal guide. I kan f.eks. se Eyre Square, Galway Cathedral og Spanish Arch. På Shop Street kan I se middelalderslottet Lynch’s Castle, der bidrog med et nyt ord til det engelske sprog.

Middag og overnatning på Galway Bay Hotel 4*, Co Galway (eller tilsv.).


Dag 12: Connemara & Galway

Dagens tur går gennem hjertet af det vidunderlige Connemara med søer, floder, bjerge og moser. Her er små landsbyer, hvor der stadigvæk tales irsk, og tiden synes at være gået lidt i stå. Det er en ret uberørt og romantisk del af Irland. Connemara er en halvø med en varieret kystlinje og et paradis for naturelskere.
I Cong tager I på en kort vandretur til filmlokationerne for “The Quiet Man”.
I holder frokostpause hos Eddies of Clonbur, inden I kører tilbage til Galway via Maam Cross.
Eftermiddagen og aftenen tilbringes i Galway på egen hånd, og middag er ikke inkluderet denne aften.

Overnatning på Galway Bay Hotel 4*, Co Galway (eller tilsv.).


Dag 13: Cliffs of Moher & Killarney

I kører sydpå langs kysten i Galway Bay til de imponerende Cliffs of Moher, der med de op til 215 m høje kalkstensklipper stækker sig 7 km langs Atlanterhavskysten. På en klar dag kan man tillige se Aran Øerne.
Senere kører I til John B. Keane’s Pub i Listowel, hvor I kan købe jer en drink, inden I fortsætter til Killarney i Co Kerry. Byen ligger fantastisk smukt ved bjerge og søer.
Jeres næste hotel ligger i centrum. Middag på jeres hotel.

Overnatning på Killarney Plaza Hotel 4*, Killarney (eller tilsv.).

 


Dag 14: Ring of Kerry & Sheep Dogs

Dagen byder først på et besøg i Muckross House, der ligger ved en flot sø. I ser huset og hører om dets prominente gæster og ejere gennem tiden.
Derfra på en rundtur på en del af Ring of Kerry, hvor vejene bugter sig mellem bjergene og Atlanterhavskysten. I besøger en farm, hvor I kan se fårehunde i action.
I spiser en frokost og får lidt tid på egen hånd i Kenmare.
Tilbage i byen kan I nyde aftenen på egen hånd.
Middag er ikke inkluderet denne aften, men der er mange spisesteder i Killarney og gode pubber, der spiller irsk musik.

Overnatning på Killarney Plaza Hotel 4*, Killarney (eller tilsv.).


Dag 15: Blarney Castle & Waterford

Besøg Blarney Castle der er berømt for sin “Stone of Eloquence”. Den siges at give én gode talegaver, hvis man kysser den. Eller I kan nyde en tur i den omkringliggende park. Hos Blarney Woollen Mills kan I shoppe lidt.
Rejsen fortsætter til Cobh, syd for Cork, hvor I skal se Titanic Experience. Det var her skibet lagde til en sidste gang på dets skæbnesvangre jomfrurejse.
I fortsætter til Waterford, hvor I spiser middag, inden I får en guidet bytur til fods.

Overnatning på Dooley’s Hotel 3*, Waterford, Co Waterford.


Dag 16: Waterford Crystal & Irsk aften

Dagen starter med et spændende besøg hos Waterford Crystal, hvor I ser  de dygtige glaspustere fremstille det kostbare glas, hvorefter det bliver slebet. Der er en omfattende udstilling.
I New Ross skal I se Dunbrody Famine Ship, der transporterede immigranter til USA under den store hungersnød i 1840’erne.
I kører derefter til jeres luksushotel, der ligger 7 km syd for Dublin. Denne aften er der middag på Taylor’s Tree Rock Pub med traditionel musik og irsk dans.

Overnatning på Radisson Blu St Helen’s Hotel 5*, Dublin.


Dag 17: Dublin & Trinity College

Dagen starter med en guidet tur til fods i Trinity College der blev grundlagt tilbage i 1592 af Elisabeth I, og er lrlands ældste universitet. Det huser bl.a. den berømte “Book of Kells” fra det 9. årh., der er et af verdens ældste manuskripter og en af Dublins hovedattraktioner.
Eftermiddagen og aftenen tilbringer I på egen hånd. I kan nyde O’Connell Street, Merrion Square med Oscar Wildes hus, Grafton Street, Dublin Castle m.m. I har også mulighed for f.eks. at besøge Guinness eller vikingemuseet Dublinia. Skulle I have lyst til at smage på irsk whiskey, arrangerer vi gerne besøg og smagning på Irish Whiskey Museum eller Teeling Distillery i Dublin.
Middag på egen hånd.

Overnatning på Radisson Blu St Helen’s Hotel 5*, syd for Dublin

T


Dag 18: Færge til Wales & Conwy Castle

Dagen starter med en sejltur med færge fra Dublin til Holyhead i Wales. Derfra til den muromkransede by Conwy i Nordwales. I kommer på en rundvisning på det enorme Conwy Castle, der en middelalderfæstning. Den blev bygget af Edward I under hans erobring af Wales mellem 1283 og 1289.
I spiser middag på jeres hotel.

Overnatning på The Quay Hotel & Spa 4*, Conwy, Wales.


Dag 19: Snowdonia, Brecon Beacons & walisisk banquet

Dagens rute fører jer sydpå gennem den smukke Snowdonia Nationalpark med de dramatiske høje bjerglandskaber.
I fortsætter gennem Brecon Beacons National Park der er formet i istiden. Dens bjerge, bakker og dale er også blevet skabt af næsten 8.000 års menneskelig aktivitet i området. Der ligger masser af gamle før-historiske monumenter strøet omkring på de vejrbidte skråninger. Der er en rig landbrugstradition i området.
I ankommer derpå til den walisiske hovedstad Cardiff, hvor I får en rundtur og besøger slottet. Om aftenen kan I se frem til en traditionel walisisk banquet.

Overnatning på Park Plaza Hotel 4*, Cardiff, Wales

 


Dag 20: Bath & Glastonbury

I forlader Wales og kører til spabyen Bath, der er kendt for sine varme mineralrigekilder. Besøg de romerske bade, der er fantastisk velbevarede. De varme kilder springer stadig med deres helende vand. Det var romerne, der startede det hele for næsten 2.000 år siden. Kilderne blev igen vældigt populære i 1700-tallet, hvor mange af byens elegante huse blev opført.
Nyd synet af de statelige bygninger Royal Crescent, Poulteney Bridge og mange andre fine bygningsværker.
Derpå kører I sydpå til Glastonbury. Højt hævet ligger Glastonbury Tor, der ifølge sagnet har forbindelse til Kong Arthur og Avalon. (Hvis I har set åbningsceremonien fra OL i London, var den grønne bakke man så, en model af Glastonbury Tor).
Derpå ned gennem de smukke landskaber i Devon til St Austell i Cornwall. Middagen spises på jeres hotel.

Overnatning på The Cornwall Hotel Spa 4*, St Austell, Cornwall


Dag 21: Cornwall, St Michael’s Mount & St. Ives

I starter med et besøg på den majestætiske ø St Michael’s Mount, hvorefter I går en tur og ser havnebyen St Ives, der også byder på nogle smukke sandstrande. Senere kører I til den charmerende landsby Mevagissey.
Middag på jeres hotel.

Overnatning på The Cornwall Hotel Spa 4*, St Austell, Cornwall


Dag 22: Stonehenge & Windsor Castle

Dagens rute fører jer nordvest til Salisbury Plain, hvor I finder den forhistoriske og mystiske stencirkel Stonehenge. Hør mere om hvordan dette enorme monument blev bygget med primitive redskaber for mere end 4.500 år siden.
Derpå til den royale by Windsor hvor I besøger Windsor Castle, der er residens for den britiske dronning og også verdens største beboede slot.
Middag på egen hånd. I kan I gå rundt og kigge på den historiske by.

Overnatning på Castle Hotel MGallery 4*, Windsor


Dag 23: Windsor & Hjemrejse

Alt afhængigt af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af Windsor. Gå tur i den store park, gå på shopping og nyd de små restauranter og pubber i byen.

Rejsen kan evt. forlænges med ekstra nætter i Windsor.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin