Shakespeare’s England, Warwick Castle & Cotswolds – 3 dage med minibus

På denne eventyrlige tur besøger I nogle af slottene, byerne og landskaberne, der inspirerede Shakespeare.

Men det handler også om andet end den berømte forfatter.
I kan for en stund føle jer lidt adelige, når I går gennem de store sale på Churchills Blenheim Palace og måske en smule øre, når I smager på den lokale øl på et lille bryggeri.
Det er også en sand fryd at opleve Cotswolds med de yndigste landsbyer og I kan også glæde jer til en tur til universitesbyen Oxford.


Turen inkluderer:

Pakken inkluderer:

  • 2 x overnatninger på B&B eller 3* hotel
  • 2 x morgenmad
  • Rundrejse i 16-sæders Mercedes minibus med professionel chauffør/ guide (engelsktalende).

Bemærk:

Der må påregnes at vi booker mindst 2 ekstra overnatninger i London (1 før og 1 efter turen).

Flybilletter bestiller vi også gerne.

Afrejse fra London på tirsdage.


Priser er i DKK pr. person
B&B / Guest House

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2022: tirsdag 18 oktfra kr. 3.500fra kr. 4.500

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2022: tirsdag 18 oktfra kr. 4.100fra kr. 5.700

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Dag 1: Blenheim Palace, Cotswolds & Bryggeribesøg

I kører fra London kl. 09.15 og til Blenheim Palace hvor I hører om stedets historie, ser parken og måske også tager en tur med deres helt egen miniaturetog og -jernbane.
Efter en frokostpause fortsætter I til landsbyen Little Rollright i Oxfordshire. På dette fantastiske sted ligger bl.a. en stenkreds, der måler ca. 30 meter i diameter. Rollright Stones er et sæt af gamle megalitter. Stedet består af tre separate monumenter – en sten cirkel kendt som King’s Men, en klynge af fire stående sten døbt Whispering Knights, og en enkelt stående sten kaldet King’s Stone. De blev bygget i forskellige perioder mellem 4000 og 1500 f.Kr.
I runder eftermiddagen af med et besøg på Hook Norton Brewery. Hør om ølproduktionen i et af Cotswolds smukkeste områder og smag på den dejlige lokale øl.
Derfra er der en kort køretur til Stratford-upon-Avon, der vil være jeres base de næste 2 nætter.

Overnatning i Stratford-upon-Avon.


Dag 2: Warwick Castle, Stratford-upon-Avon & Shakespeare

Dagens første besøg er på Warwick Castle, der er et af Englands bedst bevarede middelalderslotte. Det kan dateres tilbage til Wilhelm Erobreren og er ofte blevet nævnt som værende et af landets bedste historiske monumenter.
Først på eftermiddagen returnerer I til Stratford-upon-Avon, der var William Shakespeares hjemby.
I har mulighed for at se de steder, der formede hans liv, lige fra hans fødested til tudorhuset hvor hans kone levede og Mary Ardens farm, hvor hans mor engang boede.
Nyd at gå rundt i de smalle gader i denne gamle middelalder-markedsby, besøg Royal Shakespeare Theatre, eller gå tur langs med floden Avon hvor I kan leje en båd eller tage færgen over floden.

Overnatning i Stratford-upon-Avon.


Dag 3: Cotswolds & Oxford

De bløde bakker, landsbyerne og gårdene i Cotswolds fører én tilbage i tiden til et England, hvor alt foregik i et noget langsommere tempo. Det første stop er i Stow-on-the-Wold, der er den højest beliggende af byerne i Cotswolds. Den store markedsplads står som en slags monument over de store markeder, der engang prægede byen.
I fortsætter til Bourton-on-the-Water, der er kendt som “Cotswolds’ Venedig”. Der vil I have tid til at kigge på denne gamle landsby, der har eksisteret siden anglosaksernes tid. Derefter besøger I Bampton, hvor I kan se nogle af de steder, der optræder i tv-serien Downton Abbey.
Dagens sidste stop er Oxford, hvor I kan opleve de fredede bygninger, kollegierne og måske tage op og kigge ud over byen eller måske se kunst- og antiksamlingerne i Ashmolean Museum.
I kan derpå læne jer tilbage og nyde turen til London, hvor I ankommer ca. kl. 19.15.