Britain in Bond Style – 5 dage

Poleret, stilfuld og mystisk - den ikoniske agent 007 James Bond ville føle sig helt på hjemmebane på denne 5-dages oplevelsestur i og omkring London.

Den vil med sikkerhed efterlade dig shaken – and stirred.

Kør en hel dag på landet ad de små veje i en supercar, f.eks. en Aston Martin, Ferrari, Lamborghini el. Maserati.

Nyd en fantastisk once in a lifetime helikoptertur over London, mærk adrenalinen når I sejler i speedbåd på Themsen og med en guide besøger specielle steder, der relaterer til 007.

I bor på 4* el. 5* hoteller og spiser rigtig god mad.
Glæd jer også til en rigtig overdådig britisk high class afternoon tea.

Turen er særdeles velegnet til mindre grupper.


Pakken inkluderer (min. 4 personer):

 • Executive transfer fra lufthavn til hotel og retur
 • En hel dags kørsel i en supercar (uden for London) med turleder
 • Helikoptertur over London
 • Speedbåd på Themsen
 • Besøg 007 film locations m. guide
 • 2 nætter i deluxevær. på 4*/5* luksushotel i London
 • 2 nat i deluxevær. på lækkert 4/5* hotel nær Windsor
 • 4 x morgenmad
 • 3 x 2-retters frokost
 • 3 x middag – heraf 1 gourmet
 • 1 overdådig afternoon tea på et ikonisk London hotel
 • Fri afbenyttelse af hotellernes faciliteter som f.eks. fitnessrum, swimming pool og sauna.

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, men dem bestiller vi også gerne.

Det er muligt at forlænge turen med ekstra nætter.

Vi arrangerer alle slags rejser til London for både små og store grupper.

Kontakt os for et tilbud.

Priser er i DKK pr. person (min. 4 personer)

4*/5* Hoteller

Periodedobbeltværelse enkeltværelse
2019: 1 maj – 31 oktfra kr. 40.400fra kr. 57.900

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Ankomst

Jeres spændende Bond-rejse begynder, når I bliver hentet af jeres executive minibus fra London Heathrow Airport (eller Gatwick). I bliver kørt til jeres dejlige hotel, der ligger i landlige omgivelser uden for London. Efter check in kan I trykke på “slap-af-knappen” og nyde aftenen med god mad i restauranten.

Overnatning på hotel uden for London.


Dag 2: En dag i en supercar

I starter dagen med en rigtig god English Breakfast, hvorefter det er tid til at sætte jer bag rattet i en supercar. Efter en introduktion vil jeres turleder præsentere jer for en samling af skønne biler, der vil få enhver bilentusiast til at blive feberhed af begær.

Bilflåden inkluderer bl.a. en Aston Martin DB9, et fintunet stykke engelsk maskineri, der har en topfart på 299 km og når 0-97km på 4,7 sek. Så er der en flot Bentley Continental GT Speed, der blev præsenteret på Geneve Motor Show i 2014 med mere motorkraft end forgængeren, nyt design og ny teknologi. Eller en McLaren MP4, nu kendt som McLaren 12C, med en imponerende V8 motor (mod tillæg). Der er flere muligheder og valget er jeres.

I kører ud og oplever glæden ved at køre bilerne på de snoede engelske landeveje. Jeres turleder fører an. I standser og spiser frokost undervejs, hvorefter turen går videre gennem de stille og meget smukke landskaber. Derpå til jeres hotel hvor der er tid til lidt afslapning f.eks. i hotellets spa før middagen.

Overnatning på hotel uden for London (f.eks. Stoke Park 5*).


Dag 3: James Bond film location tur

I dag skal I på en eksklusiv James Bond film location tur med en guide, der er Bond ekspert. I kommer til at opleve hvordan det er at leve som MI6 agent ombord på en high-power speedbåd. I drøner ned ad Themsen akkurat som Daniel Craig i “Skyfall” og i “Spectre” Bond filmene. Undervejs vil I se flere “Bond locations”.
Tilbage på bredden med fast grund under fødderne vil jeres minibus transportere jer til jeres næste hotel i selve London.
Denne aften er middagen ikke inkluderet. I kan nyde middagen på en Londons mange fabelagtige gode restauranter eller besøge en af de eksklusive klubber.

Overnatning på hotel i London.


Dag 4: London fra oven

Jeres mission i dag er at se London fra oven i en helikopter, noget kun få kan prale af – lige bortset fra Bond, måske. Deroppe kan I beundre alle byens seværdigheder, bl.a. London Eye, Buckingham Palace og Themsen, der snor sig gennem byen.
Efter denne helt fantastiske oplevelse bliver I kørt til et af Londons ikoniske hoteller, hvor I får serveret en overdådig afternoon tea. Det er en af de oplevelser, man ikke bør være foruden og den er så dejlig, at den kompenserer for den (måske) dårlige samvittighed man kunne få over indtagelsen af de ekstra kalorier.
Senere spiser I en dejlig middag.

Overnatning på hotel i London.


Dag 5: Goodbye Mr. Bond

Hvis I skal med et sent fly er der god tid til at shoppe – eller måske hilse på James Bond hos Madame Tussaud’s. Derefter må I til at sige farvel og på gensyn til London for denne gang.
Fra supercar til højtflyvende helikopter så er jeres Bond tur ved at være slut. Én ting er sikker: Dette er det tætteste I nogensinde kommer på at være “On Her Majesty’s Secret Service”.  I bliver kørt med executive minibus til lufthavnen.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin