Belmond Royal Scotsman – Grand Tour of Great Britain – 8 dage

Tag med på en uimodståelig og vidunderlig 8-dages luksustogrejse med Belmond Royal Scotsman. Turen inkluderer 3 lande. Se det skotske højland, Edinburgh, Wales og Englands skønne klassiske byer, deriblandt Bath, Cambridge og York.

I oplever landskabernes forførende skønhed og besøger historiske slotte, byer og universiteter og spiser på et slot og en 2-stjernet Michelin restaurant.
Nyd turen på Storbritanniens eneste luksustog med sovekupéer. Det er klassisk elegance med lakerede træpaneler og intim country-house atmosfære, hvor man rigtig kan slappe af.
Kupéerne er rigtigt flotte og har eget bad og toilet og både spisevognene og "The Observation Car", der er dagligstuen, er ligeledes meget elegante.
Det er ren forkælelse med udsøgt mad og drikke og gennemført service. Togets bar har bl.a. et bredt udvalg af gode whiskyer.
Servicen ombord er helt i top og alle sovekupéer har eget bad og toilet.
Der er plads til 36 gæster ombord.


Turen inkluderer:

 • Turen inkluderer:
  • 7 overnatninger i dejlig kupé med eget bad/ toilet og air conditioning.
  • Alle måltider, fremstillet af lækre råvarer.
  • Middag på et slot og middag på 2-stjernet Michelin restaurant
  • Alle drikkevarer. Et fremragende udvalg af vin og spiritus, fri bar, te og kaffe.
  • Underholdning med bl.a. skotsk musik.
  • Alle udflugter, entréer og sightseeingture som beskrevet i programmet.

  Prisen inkluderer ikke:

  • Ekstra hotelovernatninger i Edinburgh, samt flybilletter, men vi booker gerne.

Priser er i DKK pr. person

Periodepr. person i delt Double/Twin Cabin
2018: 6 julfra kr. 85.000

 

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Perthshire - Det Skotske Højland

I ankommer til toget der afgår fra Edinburgh Waverley Station først på eftermiddagen. Her mødes I af togpersonalet, og efter at have fundet jer til rette i jeres sovekupé, kan I se frem til en dejlig afternoon tea, alt imens I kører nordpå gennem byerne Dunkeld, Pitlochry og Blair Atholl i Perthshire. De bløde bakker afløses af dramatiske bjerge og dale, efterhånden som I kører op i højlandet mod byen Aviemore. Den ligger på kanten af Cairngorm National Park, der byder på uberørt landskab med et rigt dyreliv, bl.a.  kronvildt og bjergharer. Nyd den fremragende udsigt. I ankommer til den lille charmerende landsby Boat of Garten, hvor toget stopper natten over. Cocktails serveres på toget, efterfulgt af en lækker, men uformel middag. Efterfølgende er der underholdning og drinks i observationsvognen, inden I går til ro i jeres dejlige kupé, der har eget bad og toilet.


Dag 2: Cairngorms Nationalpark, Culloden & destilleribesøg

I dag er første besøg på den pragtfulde Rothiemurchus Estate hvor I kan vælge mellem forskellige aktiviteter, lerdueskydning eller en guidet vandretur rundt på estaten. Bagefter er der forfriskninger i deres jagthytte. I Carrbridge stiger I igen ombord på toget, hvor der serveres en lækker frokost. Næste stop er Inverness, hvor I tager på en bustur til Culloden Battlefield, der var skueplads for det sidste slag, der blev udkæmpet på britisk jord. Det var i 1746. Senere et besøg på Strathisla Distillery der bl.a. producerer den berømte whisky Chivas Regal. Tilbage til Belmond Royal Scotsman. Her nydes en formel middag i observationsvognen, efterfulgt af drinks, alt imens de betagende landskaber glider forbi på turen gennem Speyside og Aberdeenshire og videre sydover mod Dundee, der ligger ved bredden ved Firth of Tay. Her stopper toget for natten.


Dag 3: Lake District, Chester og Wales

Frokosten serveres, alt imens I kører mod syd over grænsen til England og igennem en del af det verdensberømte ferieområde, Lake District National Park. Der er vidunderligt smukke landskaber med høje bjerge og mange søer. Turen fortsætter videre sydpå, og I besøger derefter den smukke gamle by Chester, der er omkranset af bymure. Her får I en guidet tur i byen og en drinks reception i den historiske Chester Cathedral. Tilbage på toget er der tid til at gøre jer klar, inden der serveres en uformel middag, imens I krydser grænsen til Wales. Bagefter stiger I af for at besøge Gwydir Castle i den smukke Vale of Conwy.


Dag 4: Wales - Caernarfon Castle, Porthmadog & Isle of Anglesey

I starter med at besøge den befæstede by og det imponerende slot i Caernarfon. Så er det tid til at stige ombord på Welsh Highland Railway til en spektakulær ca. 40 km lang togtur til den lille livlige by Porthmadog i Snowdonia National Park. Derefter tager I til Isle of Anglesey, hvor I får en privat rundvisning på Plas Cadnant Estate, en af Nordwales’ bedst bevarede hemmeligheder. Derfra returnerer I til The Royal Scotsman inden aftenens middag.


Dag 5: Bath, Oxford & 2 -stjernet Michelin-middag

Morgenmaden serveres imens toget er på vej sydpå til spabyen Bath. Vel ankommet er der en guidet rundvisning på de romerske bade og tid til at kigge på byen, der er på Verdens Naturarvs liste. Derfra kører I videre til universitetsbyen Oxford. Derfra er der transfer til det 5* hotel Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons, hvor I kan glæde jer til en super lækker middag. Restauranten har haft 2 Michelin stjerner siden 1985. Tilbage til toget hvor I kan nyde en after dinner drink i “Observation Car” imens toget kører til Nene Valley Railway.


Dag 6: Cambridge & Scarborough

Endnu en dejlig morgen ombord på toget der glider mod Cambridge med dens 800 år gamle universitet. Nyd et besøg i Parker Library og se det sjældne bog- og manuskriptbibliotek i Corpus Christi College, der rummer en uvurderlig samling på mere end 600 manuskripter, hvoraf hovedparten stammer fra middelalderen. Oplev den vidunderlige Cambridge tradition med en afslappet bådtur i en såkaldt punt, på Cam Floden. Jeres guide vil fortælle om byens historie, fra den var en gammel middelalder-markedsby, til den blev et verdenskendt førsteklasses center for lærdom. Nyd synet af de majestætiske kollegiebygninger og hold udkig efter den historiske Bridge of Sighs. I forlader Cambridge sidst på eftermiddagen, og toget kører nordpå til Scarborough, hvor det står natten over. Aftenens middag er formel efterfulgt af underholdning i den hyggelige Observation Car.


Dag 7: York & Alnwick Castle

Nyd den dejlige morgenmad idet I rejser vestpå til den gamle muromkransede by York med dens enestående arkitektur, brostensbelagte gader, et væld af turistattraktioner og rige kulturarv. Den ligger hvor floderne Ouse og Foss mødes, i det nordlige Yorkshire. I drikker kaffe på Fairfax House, der er et af Europas fineste town houses. Tilbring formiddagen på engen hånd eller tag med på en guidet tur til fods. Se York Minster, shop i the Shambles, besøg National Railway Museum eller Jorvik Viking Centre. Efter at have samlet appetit kan I nyde en afslappet frokost og eftermiddag på toget, imens landskaberne glider forbi på vej op gennem Northumberland. I stiger af i Alnmouth, hvor I bliver kørt til Alnwick Castle. Her får I en privat rundvisning. Turens sidste aften serveres der en eksklusiv afskedsmiddag. I tilbringer derpå den sidste natten ombord på jeres charmerende tog.


Dag 8: Edinburgh og hjemrejse

I forlader Northumberland tidligt om morgenen og kører atter over grænsen til Skotland, hvorefter I ankommer til Edinburgh Waverley Station, når I har nydt jeres dejlige morgenmad.
Vi arrangerer gerne ekstra overnatninger i Edinburgh.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin