Bath, Liverpool & London med Tog – 7 dage

Nyd en spændende togrejse til Bath, Liverpool og London og se nogle af de kendte steder og seværdigheder.

Nogle af turens højdepunkter er en heldagstur med bus til Stonehenge og landsbyen Lacock, der bl.a. blev brugt i Harry Potter filmene, en Magical Mystery Tour i Beatles' Liverpool med besøg i Cavern Club og Beatles Story, og se en musical i London.


Turen inkluderer:

 • 6 overnatninger på 4* hoteller (5* kan bestilles mod tillæg)
 • 6 x morgenmad
 • BritRail Travel Pass – med togkørsel inden for en 8-dages periode.
 • Beatles Magical Mystery Tour m. bus i Liverpool
 • Entré til Cavern Club i Liverpool
 • Entré til Beatles Story i Liverpool
 • Heldagstur m. bus til Stonehenge og Avebury stencirkler, Lacock Village og Castle Combe i Cotswolds.
 • Billet til musical i London
 • 2 nætter i Bath
 • 2 nætter i Liverpool
 • 2 nætter i London

Bemærk: Vi kan ikke garantere 100% at alle hoteller er i gå-afstand fra stationerne. Evt. transport til og fra hotel er for egen regning.

Vi booker også gerne jeres flybillet.

Turen kan forlænges.

Priser er i DKK pr. person.

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2022: 1 - 31 marfra kr. 10.300Få et tilbud
2022: 1 apr - 31 majfra kr. 10.900Få et tilbud
2022: 1 - 30 junfra kr. 11.300Få et tilbud
2022: 1 - 31 julfra kr. 11.700Få et tilbud
2022: 1 - 31 augfra kr. 12.400Få et tilbud
2022: 1 - 30 sepfra kr. 11.500Få et tilbud
2022: 1 - 31 oktfra kr. 10.900Få et tilbud
2022: 1 nov - 31 decfra kr. 10.500Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Bath & Sightseeing

Ankomst til London og med tog fra centrum til spabyen Bath der har rødder helt tilbage til Romertiden. Den er en smuk by med bygninger fra 1700-tallet, små butikker, der bl.a- sælger antikviteter og kunsthåndværk. Tag evt. på en sightseeingtur i byen med bus og besøg de romerske bade, pumperummet, Royal Crescent med de smukke Assembly Rooms, der bl.a. beskrives i Jane Austen’s roman, Persuasion.

Overnatning på hotel i Bath.


Dag 2: Bath og heldagstur til Stonehenge, Cotswolds m.m.

I kan se frem til en heldagstur med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. I ser Stonehenge, stencirklerne i Avebury, Lacock National trust Village, der er en idyllisk landsby, der står som i det 18 årh. og bl.a. er brugt som location i filmene “Pride and Prejudice” og “Harry Potter”. Her kan I spise frokost i en pub fra 1362. Besøg også den kønne og typiske Cotswolds landsby Castle Combe, der ligger i en skovklædt dal. Mange af husene var tidligere beboet af vævere, og stedet er blevet brugt som film location af Steven Spielberg. Derefter går turen tilbage til Bath.

Overnatning i Bath.


Dag 3: Liverpool - Beatles, Havnefront og Chinatown

Kør videre med tog til Liverpool (ca. 3 timer). Check in på jeres hotel. Byens havnefront er på listen over Verdens Naturarv, og herfra kan man nyde udsigten. Liverpool har haft stor betydning som maritim handelsby med en af Storbritanniens vigtigste havne. Besøg Beatles Story, hvor I får et godt indblik i historien om de berømte stjerners karriere. Hvis man har lyst til at shoppe, er der rige muligheder for det også. Byen rummer bl.a. Europas første Chinatown, hvor der bor 10,000 personer. Imperial Arch, der er 15 m bred, er den største uden for Kina. Den er bestemt værd at kigge nærmere på. Den blev sendt fra Shanghai stykke for stykke og to bronzeløver er placeret korrekt efter Feng Shui. I Chinatown ligger også et stort udvalg af kinesiske restauranter og supermarkeder. I februar fejres der kinesisk nytår.

Overnatning i Liverpool.


Dag 4: Liverpool - Magical Mystery Tour & Cavern Club

Start dagen med en Magical Mystery Tour. Stig ombord på den farverige bus og nyd en fantastisk 2 timers tur der tager jer til alle de steder, man forbinder med John, Paul, George og Ringo. Se hvor de voksede op og dannede deres band for derefter at tage verden med storm. Turen fører jer bl.a. til deres barndomshjem og steder som “Penny Lane” og “Strawberry Fields”. I vil også se et af rock and roll historiens vigtigste steder: Der hvor John og Paul mødtes første gang. I vil blive underholdt af en Beatles-guide og lytte til Beatles sange undervejs. I slutter på den legendariske Cavern Club, hvor der spilles live musik de fleste eftermiddage og aftener. Jeres billet gælder ikke på dage, hvor der er afholdes koncerter, hvortil der sælges billetter. Den imponerende Liverpool Cathedral, der er Storbritanniens største af slagsen, er også en oplagt mulighed på dagens program. Fra tårnet er der panoramaudsigt over byen.

Overnatning i Liverpool.


Dag 5: London

Check ud af jeres hotel og tag toget tilbage til London. Dagen kan f.eks. bruges på shopping i nogle af storbyens utallige spændende butikker og stormagasiner, f.eks. det legendariske Harrods, det eksklusive Fortnum & Mason eller Selfridges. Der er rig mulighed for at spise middag på en af byens mange restauranter.
Vi booker gerne billetter til London Eye, Madame Tussaud’s, Shakespeare’s Globe, fodbold m.m.

Overnatning i London.


Dag 6: London & Musical

London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem. Tower of London er værd at se med bl.a. kronjuvelerne. Senere kan I besøge St Paul’s Cathedral og bagefter gå over Themsen via fodgængerbroen Millennium Bridge til det imponerende kunstmuseum Tate Modern. I godt vejr er det også oplagt at gå en tur i en af byens dejlige parker, og bagefter måske en rigtig engelsk “afternoon tea” (fås mange steder også med champagne).
Om aftenen skal I se en musical (hvilken aftales med os, når I bestiller jeres rejse).

Overnatning i London.


Dag 7: Hjemrejse

Alt afhængig af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af London. Måske er der tid til at nyde en god frokost på en af byens mange cafeer eller pubber. I jeres pakke er inkluderet togbillet til Heathrow Airport. Vær i lufthavnen i god tid før flyafgang.

Turen kan forlænges med ekstra nætter i London.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin